שיר חדש- "אליהו הנביא" איך להפיץ?

• הוסף לסימניות
"אליהו הנביא"
עיבוד הקלטה ושירה: דוד לנדסמן
לחן והפקה: י. יהושע
מיקסינג ומאסטרינג: שמש מיוזיק סטודיו

אנחנו (ידידיה ודוד) עדיין מחפשים איך להפיק את השיר, עשינו את השיר לכיף כדי שאנשים ישמעו ויהנו ולא למטרות מסחריות (גם קצת כדי לראות אם יש ביקוש למוזיקה שלנו במחשבה על להוציא אלבום ביחד), האם למישהו יש רעיון איך אפשר "להוציא" את השיר?

אשמח גם לשמוע חוות דעת על השיר.

תודה

קבצים מצורפים

• Eliyahu Hanavi.mp3
    8 MB · צפיות: 135
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ysy;833941:
"אליהו הנביא"
לחן והפקה: ידידיה יהושע

אנחנו (ידידיה ודוד) עדיין מחפשים איך להפיק את השיר, עשינו את השיר לכיף כדי שאנשים ישמעו ויהנו ולא למטרות מסחריות (גם קצת כדי לראות אם יש ביקוש למוזיקה שלנו במחשבה על להוציא אלבום ביחד), האם למישהו יש רעיון איך אפשר "להוציא" את השיר?

תודה
תעלה אותו לכאן:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נשמע ט"מ....
אפילו מעולה!!

הרבה סייעתא דשמיא.
(לעניות דעתי, לגבי להוציא אלבום..... אני לא יודעת עד כמה זה רווחי, עם הצריבות של היום....
למשל, לי אין מערכת, ואני קונה הכל מגל פז ישר לדיסק און קי...)

• הוסף לסימניות
אולי לשלוח אותו במיילים במוצאי שבתות

• הוסף לסימניות
מאוד מושקע ויפה בהחלט, שווה להוציא דיסק גם רק בשביל פרסומת בשביל שיווק באירועים כי זמר/מוזיקאי בלי דיסק זה לא כמו זמר עם דיסק...

אגגב, אני חושב שלדוד לנדסמן יש קול מאוד מאוד דומה לזמר מנדי ורצברגר שלא מזמן הוציא את הדיסק "ואני תפילתי".

• הוסף לסימניות
ערב ונעים לאוזן וללב. הצליחו!

• הוסף לסימניות
היי ידידה ודוד,
שיר יפה.
קצת לא ברור לי מה הכוונה במילים "להפיק" "להוציא" וכו'.
האם הכוונה היא להפיק את השיר מחדש למטרות מסחריות או להגיע להשמעות במדייה החרדית/דתית.
אם השיר גמור מבחינתכם והרצון הוא להשמעות שלח לי פרטית ואקשר אותך עם מישהו (שאולי...) יכול לעזור. (כמובן לפי שיקול דעתו).
להפיק דיסק במצב הנוכחי של היום מתאים רק לאומנים שמופיעים הרבה והדיסקים מקדמים הופעות עבורם. כל מטרה אחרת ....לא תחזיר את העלויות.

שיהיה לכם בהצלחה.

• הוסף לסימניות
העיבוד - מצוין בכל קנה מידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השיר - מקסים, הביצוע הקולי - מאד נעים לאוזן!!!
בענין ההפקה - אם תצאו סתם ביום בהיר עם דיסק, בתקופה כזו שיש יבול עצום של
מוזיקה חסידית, אני חוששת שזה לא יהיה רווחי.
ההצעה שלי - להתחבר לאמן מפורסם שמופיע כאן בארץ, ולבצע איתו את השיר הזה או שיר אחר שיש לכם.
אם אתם זוכרים, יונתן רזאל לא היה מוכר ופופולארי בציבור החרדי, עד לפני ההופעה של "והיא שעמדה" בקיסריה.
(בציבור הכללי הוא היה מוכר, ומוזיקאי מוערך תמיד)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השיר מדהים !
הקול מתוק ונעים .
השיווק הוא אכן האבן נגף הכי מרכזית בהתקדמות,תלוי מאיזה כיוון מסתכלים.אפשר לשלוח לערוצים הדתיים השונים בתור סינגל. לנסות אחד ,שניים ולבדוק הרצה.
נראה שיש פוטנציאל טוב לקהל מאזינים/מעריצים.

הצלחה בקול!!!

נ.ב.- אם יש בעיה עם עניין ההגעה לאנשי המפתח שם,אפשר לשלוח לי באישי ואכוון אליהם

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה לכולם :)
מסתמן שבאמת נפרסם את זה לציבור הרחב כסינגל. העניין הוא ששנינו לא מעונינים בפרסום, מצד שני לפרסם את הסינגל בלי השם של הזמר אי אפשר, חשבנו להסתתר מאחורי איזה שם ולקרוא לעצמינו להקה או משהו כזה, אבל נראה שזה לא מסתדר כל כך (הגם שאנחנו עובדים ביחד זה לא להקה).
השאלה שלנו היא איך לפרסם את זה, האם אתרים (שלאגר, כיכר השבת, ערוץ 7) יסכימו לפרסם כזה דבר? להגיע לרדיו היה נראה לי רחוק, אולי לא? אל מי פונים? וכו'...
חלק מהבעיה היא, שגם אם החלטנו כן לשים את השמות שלנו, איך גורמים לזה שהם יהיו כמה שפחות בולטים? שלא יהיה: "הזמר הגדול הבא- דוד לנדסמן..." לפי דעתי בארץ מוכרים היום מוזיקה הרבה ע"י הזמר עצמו (ולא רק ע"י המוזיקה שלו), לכן מסתבר שהם ינסו להבליט את השמות (או לפחות את הזמר).
לגבי קליפ ביוטיוב חשבנו שאין כ"כ מה לשים בקליפ, אליהו הנביא לא הסכים לבוא לצילומים...
ברור שכיום לא רווחי להוציא דיסק, מה שכן, אולי אם עושים הפקה מהאולפן הביתי (כמו אליהו הנביא) שההוצאות הם נמוכות, האם אפשר להרוויח על זה משהו.

אלו עיקרי הדברים, תודה על כל העזרה והפירגונים, זה עוזר מאוד.
ידידיה ודוד

• הוסף לסימניות
תודה[/QUOTE]
"אליהו הנביא"
לחן והפקה: י. יהושע

תודה
קודם כל השיר נשמע מאוד יפה, שנית אתם כותבים בקרדיטים "הפקה - י. יהושע" אז יש לכם איך להפיק או לא?

• הוסף לסימניות
קודם כל השיר נשמע מאוד יפה, שנית אתם כותבים בקרדיטים "הפקה - י. יהושע" אז יש לכם איך להפיק או לא?
קודם כל זה יופי של תחיית המתים לשיר, את השיר הוצאתי כמו שאתם רואים לפני 6 שנים, פרסמתי אותו כסינגל בכמה אתרים וזה איכשהו נכנס לפליליסט של טוקרFM, בזה נגמר הסיפור.
כתבתי הפקה י. יהושע כיון שרציתי קצת קרדיט לעצמי... כיון שאני לא רק הלחנתי את השיר אלא גם טיפלתי בו בכל התהליך, וב"איך יראה השיר" לכן קראתי לעצמי מפיק, לא בקטע של יחסי ציבור.

• הוסף לסימניות
יש קבוצה במייל שולחים כל יום שני שירים,
ועל ידי זה אני מקבל מידע על כל מיני זמרים כאלה ואחרים חדשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה