שיר חדש - לשיפוטכם

• הוסף לסימניות
עיבוד לחן מילים אולפן הבן הקטן שלי שירה הבן הגדול שלי . :) ואני :)
חוות דעתכם חשובה לנו !
אגב , כדאי לשמוע עם רמקולים או אוזניות באיכות טובה
ולחוות דעה אחרי ששמעתם לפחות פעמיים . ( אתם תבינו למה )

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תשמע, אפשר לפזר מחמאות אבל זה יחטא לאמת ולא יוביל אתכם לשום מקום, אז אני נותן לך הערות נקודתיות שתוכל לקחת ולשפר.
א. השיר נחמד אבל מאוד בוסרי. הטקסט דורש עוד עבודה. יש משפטים שלא מספיק נשמעים כמו שיר, אלא יותר כמו שורה מספר: "בלי קרובים ומרעים, כל אחד בגפו". נשמע שניסיתם לקחת אלמנטים מסוג הכתיבה של ישי ריבו. לפעמים זה עובד, ולפעמים זה נשמע מאולץ.
ב. השיר ממש ארוך, לאנשים אין היום סבלנות לשמוע שירים ארוכים. עד 3:30 זה מה שמקובל לשירים לרדיו.
ג. אתה מצפה שנקשיב לשיר פעמיים (11 דקות! אבל בכל זאת הקשבתי פעמיים לבקשתך) באיכות טובה, בעוד שבפועל ההקלטה נשמעת חובבנית והשירה לא ערוכה בכלל, חייבים לערוך אותה, יש קטעים לא נעימים לאוזן. כל הקלטת שירה חייבת לעבור עריכה (אוטוטיון / VariAudio וכד').
ד. בסופו של דבר התוצאה הזו נשמעת כמו סקיצה. לדעתי נדרשת פה עוד הרבה עבודה מצדכם. אפשר גם לקחת מפיק מוזיקלי שיוכל לדייק את המילים, הלחן והעיבוד.
ה. אני מבין שהבן הקטן הקליט את זה, אז יפה לו. גם אני התחלתי בגיל צעיר, אבל אי אפשר לצפות שזה יישמע מקצועי בשלב הזה.

בהצלחה לכם!

• הוסף לסימניות
תשמע, אפשר לפזר מחמאות אבל זה יחטא לאמת ולא יוביל אתכם לשום מקום, אז אני נותן לך הערות נקודתיות שתוכל לקחת ולשפר.
א. השיר נחמד אבל מאוד בוסרי. הטקסט דורש עוד עבודה. יש משפטים שלא מספיק נשמעים כמו שיר, אלא יותר כמו שורה מספר: "בלי קרובים ומרעים, כל אחד בגפו". נשמע שניסיתם לקחת אלמנטים מסוג הכתיבה של ישי ריבו. לפעמים זה עובד, ולפעמים זה נשמע מאולץ.
ב. השיר ממש ארוך, לאנשים אין היום סבלנות לשמוע שירים ארוכים. עד 3:30 זה מה שמקובל לשירים לרדיו.
ג. אתה מצפה שנקשיב לשיר פעמיים (11 דקות! אבל בכל זאת הקשבתי פעמיים לבקשתך) באיכות טובה, בעוד שבפועל ההקלטה נשמעת חובבנית והשירה לא ערוכה בכלל, חייבים לערוך אותה, יש קטעים לא נעימים לאוזן. כל הקלטת שירה חייבת לעבור עריכה (אוטוטיון / VariAudio וכד').
ד. בסופו של דבר התוצאה הזו נשמעת כמו סקיצה. לדעתי נדרשת פה עוד הרבה עבודה מצדכם. אפשר גם לקחת מפיק מוזיקלי שיוכל לדייק את המילים, הלחן והעיבוד.
ה. אני מבין שהבן הקטן הקליט את זה, אז יפה לו. גם אני התחלתי בגיל צעיר, אבל אי אפשר לצפות שזה יישמע מקצועי בשלב הזה.

בהצלחה לכם!
תודה רבה . הערות מהסוג הזה . ביקשתי .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה