שיר חתונות שוקי סלומון

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות מיקס על השיר הזה, והבחורים רוצים בדיוקקק ...
הקול הרובוטי שיש בהתחלה, אשמח שתעזרו לי לפענח מה קורה שם....
מה הוכפל, איזה אפקט שמו..., יעזור לי מאוד
ולגבי החיתוכים שבהמשך, חוץ מלחתוך אלף פעם ולהדביק שנשמע לי ממש פסיכי, יש איזה פלאגין שעושה את זה אוטומטי?
א"כ מהו?
תודה, מחכה לתשובות המקצוענים שכאן..

• הוסף לסימניות
הייתי מהמר שעשו את הסאונד עם Alter boy של Soundtoys יש אפשרות לעשות קול של רובוט עם שינוי הפורמט ומיקס.

לגבי החיתוכים יש המון דרכים לעשות אפשר להמיר את הקטע בשיר למידי (אפשר בווריאודיו) בשביל לקבל את הפקודות המדויקות של הקטעים ובסמפלר של קיובס להכניס את הקטע שרוצים לעבוד עליו ואז להכניס את הפקודות מידי שלקחנו מהשיר ורק לשנת את הטון (לא ניסיתי רק חושב...)
אפשר עם הFX Modulator החדש בקיובס 12
לSoundCloud יש תוכנה שמאפשרת לעשות את זה בצורה יותר מהירה אבל שינוי זה עובד רק עם אודיו וזה ישפיע על האיכות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את האמת שחשבתי גם על אפשרות של להמיר למידי, לא יודעת למה בסוף לא עשיתי כך, מה שעשיתי, זה עבודת נמלים, חתכתי והדבקתי , חתכתי והדבקתי ושוב ושוב....
לגבי הרובוט, נסיתי עם אלטר לא יצא ממש מוצלח, בסוף יישרתי את הכל בווס טיון, שמתי לו עוד כמה אפקטים, כמו doubler, chorus, העברתי גם באוטוטיון fx, הורדתי שני ערוצים ממש לבס, יצא בי טוב...

• הוסף לסימניות
מעניין לשמוע

• הוסף לסימניות
אחרי פורים בעז"ה אעלה לכאן, נשאיר לישיבה שהזמינה את הזכות להשמיע לפני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה