הי, לבעלי יש יום הולדת, והייתי רוצה שהילדים יעשו לו שיר שמתאים ליום הולדת לאבא,
לא מעלה בחכתי כלום בחיפוש ברשת, אולי יש למישהו רעיון??
לא איזה שיר רגש וכזה, אני רוצה שיר קליל שמתאים לילדים
תודה מראש![]()
מה עשיתם בסוף?הי, לבעלי יש יום הולדת, והייתי רוצה שהילדים יעשו לו שיר שמתאים ליום הולדת לאבא,
לא מעלה בחכתי כלום בחיפוש ברשת, אולי יש למישהו רעיון??
לא איזה שיר רגש וכזה, אני רוצה שיר קליל שמתאים לילדים
תודה מראש![]()
הקלטתי יחד עם הגדולים שיר באולפן ממילים שחיברנו לו, היה מושלם.מה עשיתם בסוף?
איך השגת פילייבק? ואכפת לך לשתף את כל השירנעזרתי בAI לחבר מילים ,הוא עזר לי בחרוזים... עשיתי על הפלייבק של "תמיד אוהב אותי".
יש מילים יותר אישיות אבל הרעיון זה:
הפזמון:
היום זה יום כה מיוחד
כולם שמחים פה פה אחד
אתה לב גדול שנותן לכולם
נאחל את כל הטוב שבעולם
נאחל לך.. עוד יותר טוב...
הפלייבק חינמי מהיוטיוב. מספיק בשביל משהו ביתי לגמרי. אם תרצי אני ינסה להעלותאיך השגת פילייבק? ואכפת לך לשתף את כל השיר
תודה על השיתוף.דוגרי אני תקועה בלחץ של זמן ועם כל הבלאגן של פסח ומלחמה עם הילדים בבית לא הצלחתי לארגן מראש.
לכן מחפשת משהו מוכן
תודה ענקית על כל העזרה.הפלייבק חינמי מהיוטיוב. מספיק בשביל משהו ביתי לגמרי. אם תרצי אני ינסה להעלות
אבל אם את רוצה משהו מאוד איכותי תקני ב150 ש"ח מהאתר של אלעד דויטש נראה לי קוראים לו.
שאר המילים,
הבתים של השיר זה מילים קצת יותר שמתאימות דווקא לנו, פחות הייתי רוצה לשתף,
אבל לא נראלי כ"כ בעיה לחבר , פשוט תשאלי בAI (GEMINI) לי זה מאוד כיוון ועזר. כתבתי שאני רוצה שיר שמתאים לבעל ואבא שמתלבש על המנגינה של "תמיד אוהב אותי" .
נעזור לך,התחלתי: מזל טוב נאחל לאדם כה מיוחד שכמותו יש בעולם רק אחד...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים