דרוש מידע שיר לבת מצוה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לי מילים לשיר מהמם במנגינת אם תרצי של חנן בן ארי...
השיר נקרא תיבת האוצר של בת המצווה,
שיר של הודיה על המתנות והאוצרות שקיבלתי מילדות ועד היום
שיר קליט, בתים במנגינה מרגשת יותר ופזמון שמח וקצבי...
אשמח לקבל למייל 5713730 שטרודל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי שכותבת מהמם לפי מה שתרצי
יש לה גם מוכן במנגינת "ימה"
שיר מהמם ברמה ממש
יש לי מילים יפות למנגינה "קטנות שבקטנות" של מוטי וייס
יכולה לשלוח לך
(מהבת מצווה של הבת שלי לפני כחודשיים)
אשמח לקבל למייל 5713730 שטורדל
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי מילים לשיר מהמם במנגינת אם תרצי של חנן בן ארי...
השיר נקרא תיבת האוצר של בת המצווה,
שיר של הודיה על המתנות והאוצרות שקיבלתי מילדות ועד היום
שיר קליט, בתים במנגינה מרגשת יותר ופזמון שמח וקצבי...
וואוו אשמח לקבל למייל
מייל chani24936 בג'ימייל
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אני אשמח גם לקבל למייל
rzehavi1 בג'ימייל
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי מילים יפות למנגינה "קטנות שבקטנות" של מוטי וייס
יכולה לשלוח לך
(מהבת מצווה של הבת שלי לפני כחודשיים)
אשמח לשמוע במייל rzehavi1 בג'ימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה