יש למישהו רעיות לשיר שאיתו אפשר לעשות התעמלות בגן אם כן אני אשמח שיעלו אותו
כ כוכבוש משתמש חדש 19/12/18 הוסף לסימניות #1 יש למישהו רעיות לשיר שאיתו אפשר לעשות התעמלות בגן אם כן אני אשמח שיעלו אותו
ט טופרי משתמש פעיל • 19/12/18 הוסף לסימניות #2 ממש שיר עם מילים? או משהו בשביל קצב? אם את צריכה יש לי הרבה מנגינות של אירובי...
א אפכא מסתברא משתמש סופר מקצוען מוזיקה ונגינה עריכה תורנית 19/12/18 הוסף לסימניות #3 כמדומני של'בית המוסיקה' יש חומרים כאלה, אלא שצריך לשלם על זה.
ת תו סול משתמש פעיל סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה • 19/12/18 הוסף לסימניות #4 אם את רוצה יש לי הרבה שירים לגנים. תשלחי לי את מספר המייל שלך ואני בעז"ה אשלח לך. בהצלחה!
ר ר. ב. משתמש פעיל עיצוב גרפי 19/12/18 הוסף לסימניות #5 אפשר לשלוח גם אלי? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ת תו סול משתמש פעיל סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה • 19/12/18 הוסף לסימניות #6 בכיף אבל זה יהיה מחר כי אני לא ליד...
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת