האם יש שמתאים למצגת שעושים ליום נישואין 40 שנה?
י יובל ק משתמש פעיל עריכה תורנית 29/7/24 הוסף לסימניות #1 האם יש שמתאים למצגת שעושים ליום נישואין 40 שנה?
מוישי או משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה 29/7/24 הוסף לסימניות #2 ויהיו זרעי זרע חיה וקיימא וכן על זה הדרך
י יובל ק משתמש פעיל עריכה תורנית 29/7/24 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י מוישי או: וכן על זה הדרך לחצ/י כדי להרחיב... איזה עוד יש?
מוישי או משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה 29/7/24 הוסף לסימניות #4 אולי חינא וחיסדא של שלמה כהן
י יובל ק משתמש פעיל עריכה תורנית 29/7/24 הוסף לסימניות #5 יש איזה שיר בלשון עברית רגילה ולא אשכנזי? (לי אין בעיה ההורים יותר יתחברו)
מוישי או משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה 29/7/24 הוסף לסימניות #6 זה מה מצאתי בינתיים
ח חודו של כל משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית 29/7/24 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י יובל ק: יש איזה שיר בלשון עברית רגילה ולא אשכנזי? (לי אין בעיה ההורים יותר יתחברו) לחצ/י כדי להרחיב... עמירן דביר וצמד רעים - תפילת האבות
נכתב ע"י יובל ק: יש איזה שיר בלשון עברית רגילה ולא אשכנזי? (לי אין בעיה ההורים יותר יתחברו) לחצ/י כדי להרחיב... עמירן דביר וצמד רעים - תפילת האבות