שיר למסיבת חנוכה

• פותח הנושא 22
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שיר פחות מוכר שמתאים למסיבת חנוכה בבית ספר. עדיף בנושא נס ניסים
מאוד מאוד יעזור לי תודה.

• הוסף לסימניות
יש לי שיר מקסים, אבל אין לי את המנגינה. אולי תנסי לחבר מנגינה לבד
המילים:
הנרות הללו שאנו מדליקים
הנרות הללו שדלקו ועוד דולקים
אורות של דורות,בנכר, בגולה,
יהוו תמרורים, יחישו גאולה.
אורות של דורות יחישו גאולה...

על הניסים ועל הנפלאות,
על יהודים בין שבעים אומות
על כד קטן האיר באפלה,
שלא נטמא ביון המצולה
על שהיה, הווה ויהיה
בימים ההם, בזמן הזה.

חוץ מזה - את השיר "השלהבות קטנות ומרצדות" את מכירה? או שהוא מדי מוכר?

מקווה שהועלתי,
חנוכה שמח!
חני

• הוסף לסימניות
יש לי שיר מאד מרגש על חנה ושבעת בניה
אני מנועה מלהעלות לכאן, אם תרצי אשלח לך באופן אישי,
ואם יראה לך נבדוק איתם לגבי השימוש

חני, השיר שהעלית מאד יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;687067:
יש לי שיר מאד מרגש על חנה ושבעת בניה
אני מנועה מלהעלות לכאן, אם תרצי אשלח לך באופן אישי,
ואם יראה לך נבדוק איתם לגבי השימוש

חני, השיר שהעלית מאד יפה
תוכלי לשלוח לי את השיר? עבור מסיבת חנוכה של ביתי בביה"ס. תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה