בקשה שיר לקיפ בת מצוה

• הוסף לסימניות
שלום רב,
מחפשת שיר שמתאים לקליפ בת מצוה,
אני צריכה מילים עם פליבק ללמד את הילדה ולקליפ רק את הפלייבק.
יש משהו כזה חינמי?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שלום רב,
יש משהו כזה חינמי?

תודה רבה!
שבוע טוב
אני לא מכירה חינמי אבל בדיוק עשיתי לבת שלי במחיר מאודד זול אצל מישהי אלופפפפפפה!!
יש לה אולפן והיא מוכרת גם את השיר יש לה מבחר של כמה שירים לבת מצוה אחד יותר יפה מהשני
יצא לי סהכ 180 שח שיר מושלם ממש ברמה וגם הילדה ממש נהנתה

• הוסף לסימניות
שלום רב,
יש משהו כזה חינמי?

תודה רבה!
שבוע טוב
אני לא מכירה חינמי אבל בדיוק עשיתי לבת שלי במחיר מאודד זול אצל מישהי אלופפפפפפה!!
יש לה אולפן והיא מוכרת גם את השיר יש לה מבחר של כמה שירים לבת מצוה אחד יותר יפה מהשני
יהודית במברגר 0556721817

• הוסף לסימניות
שלום רב,
יש משהו כזה חינמי?

תודה רבה!
שבוע טוב
יהודית במברגר 0556721817

• הוסף לסימניות
תוכנית בת מצווה מלכדת, מעצימה ועם הרבה תוכן מחיר מיוחד לרגל ההשקה 052-7648354 barcocva90.jpg

התוכנית משולבת בתמונות של ילדת בת המצווה. ניתן לשלב גם בקליפ הסיום תמונות אישיות.

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
איפה היא נמצאת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה