דרוש מידע שיר לריקוד חתונה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני מחפשת שיר חדש לריקוד בחתונה חסידית
עשינו כבר בית נאמן ובר אילעי
יש הצעות?
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני מחפשת שיר חדש לריקוד בחתונה חסידית
עשינו כבר בית נאמן ובר אילעי
יש הצעות?
תודה ענקית
מסיני בא רמיקס- יעקב שוואקי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ישן?!
הבת שלי התחתנה לפני 4 חודשים,
זה היה מהמםםם!
מאז כל חתונה של בת דודה, כולם רוקדים את זה... (כולל הנשואות)
1686304720052.png

זה נקרא ישן....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם
אני אשמח לשירים נוספים
יש?

• הוסף לסימניות
מקווה שזה טוב לך

קבצים מצורפים

• 01 חתן דומה למלך.mp3
    4.8 MB
  • הוסף לסימניות
חברה שלי שהם ירושלמים בסגנון חסידי, עשו את כל המשמח של נתי לוין. ובגלל שזה קצת איטי הם הריצו את זה יותר מהר.

קבצים מצורפים

• נתי לוין - כל המשמח.mp3
    7.3 MB
  • הוסף לסימניות
מקווה שזה טוב לך
המון מזל טוב

קבצים מצורפים

• 1274665-743efcba1ec2c132d66b67e351f16551.mp3
    7.9 MB
  • הוסף לסימניות
עוד שירים

קבצים מצורפים

• 1339535-87adaec93d3c86d8b632c661a9fed62b.mp3
    4.7 MB
  • 1339544-0212d1a1feb8c613b116999cd67eeb4a.mp3
    3.3 MB
  • 1339539-f92253d595b9abc0ca97fabdcb66697d.mp3
    6.6 MB
  • הוסף לסימניות
אני הייתי בחמישי האחרון בחתונה היה את השיר של שלום ברנהולץ- "הזמן של השמחה" שיר אלוף...היה ממש יפה!קצבי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה