עזרה שיר מוכן לבת מצווה

• הוסף לסימניות
האם יש למישהי שיר לבת מצווה ללא שם הבת?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מוקלט??
אם כן אז יש שלוש שירים אם אני לא טועה בתקיית שירים של יפוש ברכהן

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שירים שהעבירו לי אי פעם
אבל אין לי מושג אם יש על זה זכויות יוצרים או משהו אז לא נוגעת בהם...
אם עוזר לך יש לי של יפוש של אמא ובת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי להשכרה.

• הוסף לסימניות
לי יש

• הוסף לסימניות
מוקלט??
אם כן אז יש שלוש שירים אם אני לא טועה בתקיית שירים של יפוש ברכהן
יש לך מושג אם יש על זה כל הזכויות שמורות?, ואם יש לך אפשרות לשלוח לי למייל yaels0311 יעזור לי, תודה.

• הוסף לסימניות
אני משכירה שירי בת מצוה ברמה גבוהה ובמחירים נוחים ממש.
אפשר להתרשם בקישור שבחתימה או לשלוח מייל.

• הוסף לסימניות
אני משכירה שירי בת מצוה ברמה גבוהה ובמחירים נוחים ממש.
אפשר להתרשם בקישור שבחתימה או לשלוח מייל.
אינ לא מצליחה לפתוח את הקישור.
ומענין אותי להתרשם מהשיר
אני מחפשת שיר לבת מצווה...

• הוסף לסימניות
היי
לי יש שיר מהמם לבת מצווה
מוקלט במנגינה של "אתה תשיר" של איציק וינגרטן
אני מוכרת אותו, עם התחייבות לא להעביר

אם את מעוניינת להתרשם תצרי איתי בבקשה קשר yaels0311 שתרודל ג'ימייל..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה