בקשה שיר מוכר שמנוגן בשני אקורדים בלבד? דחוף

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו רעיון לשיר מוכר שמנוגן בשני אקורדים בלבד בשביל תלמידה שלי
אני לא מצליחה לעלות על שיר כזה
אשמח לתגובה מהירה

• הוסף לסימניות
יחד יחד של שלמה קרליבך
אקורדים. C - G

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סתם עניין אותי, אבל C זה אקורד יחסית קשה ביחס ל A ו E

אני משער שהתרגלת ככה מעצמך כשהתחלת, ובהחלט זה יכול להיות יותר נוח. בל כשמתחילים ללמד מקובל להתחיל מ C & G
עבור "מתחילים" יש את האקורד המקוצר של C ו G. אין משהו יותר קל ופשוט מזה.
לצעירים ממש ובדר"כ בגיטרה. בקלידים זה קצת מידי קל

• הוסף לסימניות
סתם עניין אותי, אבל C זה אקורד יחסית קשה ביחס ל A ו E
בספר אורגנית עם כל שיר של יגאל טב אל מתחילים ב C ואז אחרי זה עוברים ל G ובנוסף שקל לעבור מG ל C כי מחליפים רק שני צלילים אחד ליד השני

• הוסף לסימניות
גם לילד שהתחיל לפני חודש לא הייתי נותן את זה
פשוט אין שום קשר בין ההרמוניה למלודיה
(הדברים ממש לא מכוונים אישית אני טוען בתוקף (וקצת הומור ציני דקיק) שדברך לא נכונים במבחינה מוזיקלית ולא אישית)

• הוסף לסימניות
אני מדבר על מתחילים וכדאי שתבדוק שוב לפני שתדבר
אם ככה אתה חושב- פשוט תעשה לו Am כל השיר וגם זה יקרא שהוא מנגן...
לתלמיד צריך להיות סיפוק על השיר שהוא מבצע, וגם אני כשהתחלתי לנגן למדתי לאט לאט שיר שלם ונכון ולא עשיתי 2 אקורדים על שיר שלם [חוץ מיונתן הקטן שאותו עשיתי בבית ללא המורה וללא המלצה שלה...]
אני יודעת את זה מניסיון,
חוץ מזה- אם זה מתחיל, למה אתה עושה לו אקורדים קשים?
אם אתה כ"כ רוצה לעשות לו רק 2 אקורדים- תסתכל בקישור 👇
[יש שם גם גרסה קלה בסרגל הכלים למטה...]

קבצים מצורפים

• יונתן הקטן, שירי ילדים- אקורדים לגיטרה, פסנתר ויוקללה I נגינה.html
    KB 230.1 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מקימי נראה לי מתאים (למרות שלא ניסיתי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שבוע טוב.

אני חייבת דחוף עזרה!!!!
יש מילים לשיר שחיברתי.
אני אשמח אם מישהו/י יקח את המילים האלה ויצור מאיתם שיר רגש בבינה מלאכותית ושישמע כמה שיותר בן אדם.
תודה רבה.
זה המילים:
אַהֲבַת עוֹלָם בֵּית יִשְׂרָאֵל עַמְּךָ אָהַבְתָּ, אַהֲבַת עוֹלָם בֵּית יִשְׂרָאֵל עַמְּךָ אָהַבְתָּ, תּוֹרָה וּמִצְוֹת חֻקִּים וּמִשְׁפָּטִים אוֹתָנוּ לִמַּדְתָּ, עַל כֵּן הַשֵּׁם אֱלֹקינוּ, בְּשָׁכְבֵנוּ וּבְקוּמֵנוּ נָשִׂיחַ בְּחֻקֶּיךָ, וְנִשְׂמַח וְנִשְׂמַח וְנַעֲלוז בְּדִבְרֵי תַלְמוּד תּוֹרָתֶךָ, וּמִצְוֹתֶיךָ וְחֻקּוֹתֶיךָ לְעוֹלָם וָעֶד, כִּי הֵם חַיֵּינוּ וְאֹרֶךְ יָמֵינוּ אוֹי וְאֹרֶךְ יָמֵינוּ, וּבָהֶם נֶהְגֶּה יוֹמָם וָלָיְלָה. וְאַהֲבָתְךָ לֹא מִמֶּנּוּ לְעוֹלָמִים. בָּרוּךְ אַתָּה הַשֵּׁם, אוֹהֵב אֶת עַמּוֹ יִשְׂרָאֵל.
שְׁמַע יִשְׂרָאֵל הַשֵּׁם אֱלֹקֵינוּ הַשֵּׁם אֶחָד
בָּרוּךְ שֵׁם כְּבוֹד מַלְכוּתוֹ לְעוֹלָם וָעֶד.
אָנָּא שְׁמַע תְּפִלָּתִי וְקַבֵּל בַּקָּשָׁתִי אוֹי אוֹי וְהוֹשִׁיעֵנִי.
כִּי עָלֶיךָ הֻשְׁלַכְתִּי.
מָה אָשִׁיב לְךָ הַשֵּׁם כָּל תַּגְמוּלִי עָלַי כּוֹס יְשׁוּעוֹת אֶשָּׂא וּבְשִׁמְךָ אֶקְרָא.
לְךָ אֶזְבַּח זֶבַח תּוֹדָה וּבְשִׁמְךָ אֶקְרָא, נִדְרֵי לְךָ אֲשַׁלֵּם.
אַבָּאאאאאאא הוֹשִׁעֵנִי איי איי הוֹשִׁעֵנִי.

נ.ב הכי טוב ששמע ישראל יהיה בצעקה.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה