שיר מרגש לקליפ לבת מצווה

• הוסף לסימניות
מעוניינת בשיר יפה עם משמעות לקליפ לבת מצווה
שאני מסריטה את הבת
גם בתשלום
ממש דחוף !!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שררר;2315932:
מעוניינת בשיר יפה עם משמעות לקליפ לבת מצווה
שאני מסריטה את הבת
גם בתשלום
ממש דחוף !!!!

מצ"ב של אחיינית שלי שרה עבור קליפ שצילמתי לבת המצווה שלה.
השיר מוקלט באולפן ברמה גבוה, כמו"כ היכולות שלה מדהימות, לטעמי היא שרה מדהים.
תהני!

קבצים מצורפים

• טליה-לשמיעה - Output - Stereo Out (1).mp3
    3.8 MB · צפיות: 626
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני נדחפת...
יש לי שאלה של בורות...
אם אני רוצה שהבת שלי תשיר באולפן שיר בסגנון שמרים העלתה (אגב. זה מקסים!!!)
מילים על לחן מוכר. איך זה הולך בפועל??
אני צריכה לקנות פלייבק מראש ולהתאמן לקצב שלו בבית. ולבוא לאולפן עם הפלייבק ושם היא שרה ומקבלת. בתשלום כמובן. את התוצר "המחובר" בדיסק??
או שלאולפן יש מאגר פלייבקים. ושם אני קונה ? או שזה ללא תוספת תשלום??
ובכמה בהערכה גסה אני יכולה "לסגור" סיפור כזה??

ממש תודה לעונים!!
אין לי מושגים כלל......

• הוסף לסימניות
לי יש שני שירים מקסימים לבת מצווה, שלחי לי כתובת מייל ואשלח להתרשמות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסיכודינמי;2317024:
סליחה שאני נדחפת...
יש לי שאלה של בורות...
אם אני רוצה שהבת שלי תשיר באולפן שיר בסגנון שמרים העלתה (אגב. זה מקסים!!!)
מילים על לחן מוכר. איך זה הולך בפועל??
אני צריכה לקנות פלייבק מראש ולהתאמן לקצב שלו בבית. ולבוא לאולפן עם הפלייבק ושם היא שרה ומקבלת. בתשלום כמובן. את התוצר "המחובר" בדיסק??
או שלאולפן יש מאגר פלייבקים. ושם אני קונה ? או שזה ללא תוספת תשלום??
ובכמה בהערכה גסה אני יכולה "לסגור" סיפור כזה??

ממש תודה לעונים!!
אין לי מושגים כלל......

את יכולה לקנות פלייבק מראש, אם כי ברוב האולפנים יש מאגר פלייבקים גדול במחירים זולים, ויכול להיות שיתמזל מזלך ובתמורה לשעות הקלטה אפילו תקבלי הנחה משמעותית על מחיר הפלייבק.
בכמה את יכולה לסגור סיפור כזה? זה תלוי בכמה גורמים.
1. האם הבת שלך שרה מספיק טוב- כי אם לא, יקח לה הרבה זמן באולפן.
2. האם אכן תצליחי להשיג פלייבק זול.
ברוב המקרים הסטנדרטיים, הסכום לא יעלה על 300 ש''ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה