שיר רבי חנינא (מישהי מ"החדש"?)

• הוסף לסימניות
יוהו, נוסטלגיה,

יש למישהי את המנגינה? ועוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1069693:
דופק נשמת הפרט
על רישום לב רבים נחרט
כי ימה או במזרח
יש עוד אח יש עוד אח..
אח לדגל ואחראי
ערבותו מאחורי
קשור בתוך עמי
ועימי
כי עם זה אח
ואח זה עם
כי...
יחד!

אהההההההההה מכירה :p

זה היה כל ההמנון? לא היה עוד המשך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1069693:
דופק נשמת הפרט
על רישום לב רבים נחרט
כי ימה או במזרח
יש עוד אח יש עוד אח..
אח לדגל ואחראי
ערבותו מאחורי
קשור בתוך עמי
ועימי
כי עם זה אח
ואח זה עם
כי...
יחד!

וואו, איזה זכרון, לי נשמט הכל. נס שיש לי את הדיסק עם השירים שהיו בכנס כ"ה אחרת הייתי שוכחת הכל.

• הוסף לסימניות
ברכה את יכולה להעלות אותו?

את השיר על ר' חנינא ובכלל את מה שהיה בכנס.

מי היום שומר דיסקים?.....מי שחכם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריהלי;1069711:
את השיר על ר' חנינא ובכלל את מה שהיה בכנס.

מי היום שומר דיסקים?.....מי שחכם...

אני לא מכירה את השיר הזה, אין אותו שם.

• הוסף לסימניות
מי שרוצה את שירי כ"ה שתתן כתובת מייל ואשלח לה

• הוסף לסימניות
פעם שרתי עם חברתי בטלפון את ארבעת המנוני המחנות שלנו. זכרנו בע"פ וזה מראה כמה זה נחרט:
ודי למבין, בתוך עמי, תן דעתך, והראשון שלפני, אוף, אותו כבר שכחתי. שביבים אני נזכרת- "כי יש רקיע מעל רקיע ולב טהור, ולב טהור שלנו כאן
ופה אשב כי איויתיה
ופה אשב כי איויתיה למשכן
בכל אופן 16 שנה עברו..

• הוסף לסימניות
בטח נחרט!
מי שלא זורם לה בעצמות ההמנונים, היא כנראה לא באמת מהחדש ;)

למה לא הזמינו אותנו לכנס 30?
לא יפה!

• הוסף לסימניות
פעם שרתי עם חברתי בטלפון את ארבעת המנוני המחנות שלנו. זכרנו בע"פ וזה מראה כמה זה נחרט:
ודי למבין, בתוך עמי, תן דעתך, והראשון שלפני, אוף, אותו כבר שכחתי. שביבים אני נזכרת- "כי יש רקיע מעל רקיע ולב טהור, ולב טהור שלנו כאן
ופה אשב כי איויתיה
ופה אשב כי איויתיה למשכן
בכל אופן 16 שנה עברו..

אז היית שנתיים מעלי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה