נכתב ע"י חיננית;1487847:יש אולי למישהו-לצפיה או להאזנה?
המילים הן משהו כמו -"רב'ה רב'ה, מיר ווילן זאך מקושר זיין צו דיר.."
תודה רבה מראש
נכתב ע"י דודכהן;1488185:הנה השיר בבקשה האזנה עריבה
נכתב ע"י מאיר לוין;1488631:אחד בטוח לא נהנה מזה, יהודה גרין, היוצר...![]()
2 דברים אני רוצה לומר לך.נכתב ע"י דודכהן;1488636:טוב נו לפחות יש 2 פעמונים אחרי 71 הורדות
נכתב ע"י המקצוען;1488649:2 דברים אני רוצה לומר לך.
א. זה שכתוב 71 צפיות, זה אכן אומר שהיו 71 הורדות, ולא כמו אותם הסוברים ש71 צפיות פירושו צפיות ולא הורדות. ולראיה - לפעמים בהודעה אחת מצורפים שני שירים, ובאחד כתוב 70 צפיות ובשני כתוב 100 צפיות. זה מוכיח שאכן היו כאן 71 הורדות לשיר שלך, וקיבלת 3 צלצולים בלבד. אבל:
ב. גם אם נניח ש71 זה צפיות ולא הורדות - זה ידוע כאן כבר שאין מה להתלונן על חוסר בצלצולים על הורדות.
אני בעבר הייתי מעלה קבצים כבדים לפורום, מה שהצריך העלאה לג'מבומייל+צירוף קישור, ושם כתוב בדיוק את מספר ההורדות. היו מצבים של מאות הורדות ו15 צלצולים במקרה הטוב...
זה מה שגרם לי לחשוב, כשאתה מעלה משהו, אל תחשוב על תמורה. כי בין כה לא תקבל. פשוט תעלה לפורום לשם חינוך למצוות חסד.
לא שזה החזיק הרבה מעמד..........
נכתב ע"י tehia;1488811:אולי אנשים הורידו ולא אהבו?
הנה התשובה:נכתב ע"י מתנחל;1488893:השאלה היא איפה הפעמון של הניק חיננית שביקשה את השיר.
אולי לא קיבלה עדכון.
הבעיה שבדרופבוקס ודומיו אין אפשרות לדעת כמה הורידו. מה שגורם שלאחר שהתאמצת והעלית דבר א"א אפי' לדעת אם יש כאלו בכלל שנהנו מזה.נכתב ע"י המקצוען;1488649:אני בעבר הייתי מעלה קבצים כבדים לפורום, מה שהצריך העלאה לג'מבומייל+צירוף קישור, ושם כתוב בדיוק את מספר ההורדות. היו מצבים של מאות הורדות ו15 צלצולים במקרה הטוב...
נכתב ע"י אותצר;1488902:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים