שיש אנובה- דרוש מידע

• הוסף לסימניות
שלום
אני מבררת על שיש אנובה?
יש לכם?
איך הוא עם כתמים?
כמה זמן יש לכם אותו?
@מאיר ומלי @Ella ראיתי שכתבתם שעשיתם אותו,
יש לכם תשובות?

• הוסף לסימניות
עשיתי את השיש אנובה לפני חודשיים
אני צריכה לברר איך מנקים אותו טוב כי יש כתמים שלא יורדים לי
כתמים של ברזל רטוב שיה על השיש לדוגמא

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח לשמוע המלצות או דיס על שיש אנובה,
@רחל1234 מה היה בסוף עם הכתמים? הצלחת להוריד אותם?
וכן למי שיש ניסיון עם השיש הנ"ל אשמח לתגובות.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לי יש אותו כבר שנתיים והוא נראה ממש חדש
מה שכן הוא דורש תחזוקה וטיפול כי הוא גם מאד בהיר
בגדול אני מנקה אותו בשוטף עם סקוץ וסבון כלים יוצא ממש נקי
לכתמים ממש עקשנים כמו חלודה או אפילו שריטות משתמשת עם ספוג הפלא נירוסטה
(ראיתי פה בפרוג המלצה על זה וזה פשוט עושה קסמים מוריד הכל בשניות)
מה שכן אני משתמשת איתו רק נקודתי כי הוא די אגרסיבי
1673810295172.png

• הוסף לסימניות
אז אצלי הוא כמעט בן שנה וחצי
ב"ה נראה מקסים עדיין
הכל יורד בספוג הפלא + אסטוניש
(הדבר היחיד שגיליתי לאחרונה,
באזור הברז יש כמו אבנית שהצטברה מרטיבות כנראה
והיא לא מצליחה לרדת לצערי, למזלי זה די נסתר ולא בולט)

• הוסף לסימניות
אני גם מבררת על אנובה 9300, יש לכם מידע על סוכן/חנות באיזור ב"ב שיש לו תצוגה רצינית שיהיה אפשר להתרשם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה