- הוסף לסימניות
אין לי מושג. אם עדיין רלוונטי מצאתי תמונה של אריח קרמיקה שמתאים לשיש אבל אין לי מקטיש לך מושג האם זה זהה לצבע של כיור בלנקו צבע פורט ליין?
אין לי מושג. אם עדיין רלוונטי מצאתי תמונה של אריח קרמיקה שמתאים לשיש אבל אין לי מקטיש לך מושג האם זה זהה לצבע של כיור בלנקו צבע פורט ליין?
נגר. אלי בן ברוך - מומלץ מאדאקראית, המטבח מהמם!!
עשיתם אצל נגר? חברה?
אשמח לפרטים
מאיפה התמונה? האם מחנות ?אין לי מושג. אם עדיין רלוונטי מצאתי תמונה של אריח קרמיקה שמתאים לשיש אבל אין לי מקט
צפה בקובץ המצורף 1812421
כן טופולסקי רצףמאיפה התמונה? האם מחנות ?
באמת?לי זה לא יורד לא עם סקוצ ולא ספוג פלא מענייןכן נהיה סימן כמו של עיפרון כזה יורד בקלות אבל בהחלט מעצבן.
עדיין לא פניתי אני שוכחת..
ניסיתי לצלם אבל לא מצליחים לראות את הסימנים אבל זה בדיוק כמו שתיארת בעיקר מסירים
@creativel שלי לא מבריק זה נקרא נראה לי חצי מבריק זה לא שריטות זה סימנים מתזוזה של סירים לא חושבת שזה נחרט בשיש..עדיין צריכה לבדוק איך זה יורד איך מנקים את זה@שוקו - אני רוצה לעשות אסקלה 155 מבריק אבל מפחד מהשריטות, הבנתי שלתקן שריטות בשיש מבריק זה ממש בעייתי, מישהו עשה פה?
@כתיבה (וחתימה) טובה פניתי למתקין לגבי הסימנים המליץ לי להשתמש במבריקל הפלא שאכן מוריד את הסימנים
כן נהיה סימן כמו של עיפרון כזה יורד בקלות אבל בהחלט מעצבן.
באמת?לי זה לא יורד לא עם סקוצ ולא ספוג פלא מעניין
נכון- שיש בעייתי
לי יש את השיש הזה וממש בעייתי
מלבד הסימנים אחרי כל תזוזה של כוס או צלחת או פתיחת הברז
נהיה לי כמו פסים כאלו לרוחב של השיש
כשאני בקושי השתמשתי בו והכי בזהירות בעולם
אולי משהו שיש לו יודע מה יכולה להיות הסיבה?
עדיין לא פניתי אני שוכחת..
אשתדל לצלם יותר מאוחר
התחקיר הדרמטי ב׳ערוץ 13׳ נגד השר בן גביר - בתחקיר חושף רביב דרוקר הודעות והקלטות מתוך קבוצת הוואצאפ הפנימית ״אסטרטגיה - ממשלה״. בקבוצה הסודית נמצאים ראש המטה חנמאל, בנצי גופשטיין ומס׳ יועצים.
ניסיתי לצלם אבל לא מצליחים לראות את הסימנים אבל זה בדיוק כמו שתיארת בעיקר מסירים
@creativel שלי לא מבריק זה נקרא נראה לי חצי מבריק זה לא שריטות זה סימנים מתזוזה של סירים לא חושבת שזה נחרט בשיש..עדיין צריכה לבדוק איך זה יורד איך מנקים את זה
@כתיבה (וחתימה) טובה פניתי למתקין לגבי הסימנים המליץ לי להשתמש במבריקל הפלא שאכן מוריד את הסימנים
@שוקו
איזה סימנים יש לך?
לי יש כאלה :
כמו כתמים פסים לאורך של השיש
כל יום צצים עוד כמה
זה סוג הכתמים שהיה לכם?
טשמח לראות תמונה
תודה רבה!
לכו על החומר הזהלא יודעת השיש שלך כהה שלי לבן ויש עליו סימנים שחורים כשמזיזים סיר/תבנית וכו
המתקין של השיש שלח לי הוראות ניקוי אולי יעזור לך

דווקא לא הוריד לילכו על החומר הזה(קיים כמעט בכל סופר)
הוא מוריד את הכתמים האלו בקלות, מנסיון.
(עוד מיליון סוגי כתמים עקשניים - הוא היחיד שמצליח)
צפה בקובץ המצורף 1831821
לדעתי כמו כל שיש בהיר,מתנקה ממש בקלות עם סקוטש ופייריבחרתי את השיש הזה כי ממש אהבתי אותו
אבל התלונות עליו אהממ..
רק שאבין הוא מתלכלך מכל מעבר עליו ? אגב איך הוא נניח עם תבלינים וכזה..
הבנתי שהוא כן מתנקה טוב אבל אם הוא מתלכלך מכל דבר זה מהווה לי שיקול..
אשמח לשמוע מהמנוסים איתו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //