שאלה שיש גרניט פורצלן

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!!
מבקשת מידע עדכני לגבי שיש גרניט פורצלן האם אכן נשבר כמו שאומרים .
באמצע? בקצוות?
אני בחרתי של חברת אסקלה. האם זה תלוי חברה? תלוי בהתקנה?
וגם מתלבטת לגבי שיש מבריק או מט של אסקלה ?האם אכן מבריק מקבל הרבה שריטות שפוגמות ביופי?האם המט גם קצת מבריק . הם טוענים שזה כמו משי שיש לו קצת ברק....

תודה לכל מי שמקדיש מזמנו לעזור לי.
מעריכה מאד מאד!!!

• הוסף לסימניות
לנו יש שיש גרניט פורצן של אסקלה, מבריק
יש קצת שריטות אבל מתרגלים לא לחפש אותן ומלמעלה זה בכלל לא בולט
אני חושבת ששברים קטנים יכולים לקרות בעיקר בקצוות, ואפילו עוד לפני ההתקנה (ראיתי עבודה של ערבי של שיש שכבר בא עם דפיקות כאלו)
שבר גדול לדעתי קשור בעיקר לארונות, אם הם לא סימטריים לגמרי אז השיש פחות יציב ורגיש
אנחנו לקחנו את @יהודה יונדוב , הגיע מעולה. קרה גם שנפל לי משהו כבד ונבהלתי אבל לא קרה כלום

• הוסף לסימניות
כדאי לך להתייעץ עם האיש שיש הזה
אנחנו גם התלבטנו
ונתן לנו שירות מדהים !!!! ומחיר פצצה!!!
איש שיש חרדי שעובד עם אחת מחברות השיש מהגדולות בארץ
עושה עבודה מדויקת רמה גבוהה מאד
המספר שלו 0534112729

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה