- הוסף לסימניות
זה ממש חדשנימקפיצה,
@raizy gantz @מירי קוגלמן
יצא לכן לעשות מטבח עם השיש הזה?
SE13 Travertino Bianco
לא רוצה גידים , רוצה משהוא מעודן יותר. הצבע ארונות 0266 אופקה של ארפה (סהרה בהיר)
צפה בקובץ המצורף 2167877
מהמם
זה ממש חדשנימקפיצה,
@raizy gantz @מירי קוגלמן
יצא לכן לעשות מטבח עם השיש הזה?
SE13 Travertino Bianco
לא רוצה גידים , רוצה משהוא מעודן יותר. הצבע ארונות 0266 אופקה של ארפה (סהרה בהיר)
צפה בקובץ המצורף 2167877
אני אומרת לך שהרצפה לא מתרטבת יותר מהרגילסליחה שאני פורצת לשרשור.
אני כרגע בוחרת מטבח ואשמח לדעת-
מבחינת פרקטיות ונוחות עדיף לעשות מסגרת לשיש של חצי ס"מ או להשאיר חלק?
בכל המטבחים החדשים שראיתי אין סיומת בכלל והרצפה מתרטבת יותר מהרגיל.
זה נכון?
ומבחינת יופי?
מנסוין שלי - זה ממש לא פרקטי.סליחה שאני פורצת לשרשור.
אני כרגע בוחרת מטבח ואשמח לדעת-
מבחינת פרקטיות ונוחות עדיף לעשות מסגרת לשיש של חצי ס"מ או להשאיר חלק?
בכל המטבחים החדשים שראיתי אין סיומת בכלל והרצפה מתרטבת יותר מהרגיל.
זה נכון?
ומבחינת יופי?
וואו! סיבכתן אותי..אני אומרת לך שהרצפה לא מתרטבת יותר מהרגיל
בכלל
יש לי את זה כמעט שלוש שנים, ההפך הוא הנכון, קל לנקות, אין פינה ללכלוך ולשומן להצטבר
כמובן מתקין שיש מקצועי מקצועי
מנסוין שלי - זה ממש לא פרקטי.
אמנם כשהשיש מפולס הנוזלים עומדים במקום ולא נמשכים לרצפה, אבל עדיין זה הרבה יותר מלכלך משיש עם קנט.
וואו! סיבכתן אותי..אני אומרת לך שהרצפה לא מתרטבת יותר מהרגיל
בכלל
יש לי את זה כמעט שלוש שנים, ההפך הוא הנכון, קל לנקות, אין פינה ללכלוך ולשומן להצטבר
כמובן מתקין שיש מקצועי מקצועי
מנסוין שלי - זה ממש לא פרקטי.
אמנם כשהשיש מפולס הנוזלים עומדים במקום ולא נמשכים לרצפה, אבל עדיין זה הרבה יותר מלכלך משיש עם קנט.
חחחמציעה לך
לכי להתנסות במטבח פעיל שאין לו קנט
תחליטי לפי ההרגשה שלך.
(הכרת הטוב מהכסא תינוק - מוזמנת אליי)
שימי לב שבשיש גרניט פורצלן אין אפשרות לעשות בכלל קנט.לפי נסיונך-יש הבדל בין קנט לבלי קנט?
שיש קיסר 5141.שימי לב שבשיש גרניט פורצלן אין אפשרות לעשות בכלל קנט.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מלכי - עיצוב פנים, גגגגגג, נעמה :) ועוד 16 משתמשים19 //