תודה על העזרה,תודה.
לא זוכרת במדויק את הדגם. (יכולה לבדוק אם חשוב)
זה לבן עם ברק נוסף.
לא רואים טביעות אצבעות וגם בקושי לכלוך.
מתנקה בקלות עם ספריי לחלונות.
צפה בקובץ המצורף 770210
קיסר 5141גם לי יש שיש קיסר, לבן עם עורקים עדינים באפור,
אלא שעם הזמן (3 שנים) השיש כבר לא ממש לבן, טיפה הצהיב, וסירים ותבניות ח"פ אסור להניח במאונך (כשמנקים אותם)
איזה דגם מדובר ? הלבן עם הנימים האפורים מאוד קרצו לי בחנות
מנקים תמיד השאלה מה נישאר אחרי הנקיוןאין שום בעיה בשיש לבן
שיש חייבים לנקות בכל מקרה
או שקונים גרניט פורצלן (ולא קיסר) לבן, וחוסכים את כל הכאב ראש של לכלוך שלא יורדלנו היה שיש קיסר לבן עם דיגום עדין מאוד מאוד גם הוא לבן, שנשאר יפהפה במשך 6 שנים.
מה שכן- חשוב לתחזק: כמו שכבר כתבו, לא להניח על השיש דברים שמורידים צבע- כשנשפך טיפה קפה\תה צריך לנגב מיד! אחרת זה נספג ולא יורד. כששוטפים סירים וכו'- ג"כ לא על השיש, כי משאיר שריטות אפורות. לא להניח קופסאות שימורים- אם יש טיפה רטיבות זה עלול להשאיר כתמי חלודה.
לסיכום- זה דורש תחזוק. מי שלא מתאים לה, שלא תיכנס לזה
למה??אל תעשי בחייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שיש לבן
הטעות הכי גדולה שעשיתי בחיי..
זה הדברהכי לא פרקטי אבר
הקיר השני עוד לא מושלם@Hany מטבח יפה מאוד!!
יש מצב שאת מעלה גם תמונה של הקיר השני של הבילדינג מקרר וכו'...
יש לי מבנה מטבח ממש דומה והמטבח שלך ממש נתן לי השראה.
כן.לנו היה שיש קיסר לבן עם דיגום עדין מאוד מאוד גם הוא לבן, שנשאר יפהפה במשך 6 שנים.
אחרי 6 שנים נראה חדש?
@חרש עץ -אהרן סירקין-החרשיה:מי זה?
נגר פרטי?
אשמח לקבל פרטים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים