דרוש מידע שיש למטבח חברת אנובה קוורץ

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע או לקבל חוות דעת אם למישהי יש ניסיון עם חברת שיש זו

• הוסף לסימניות
לי יש שיש כזה חדש מלפני חצי שנה,
מרוצה מאוד, דגם 4450
הוא ממש בהיר , סוג של שמנת עם כמו כתמים בז׳ עליו, (כמובן שיש להם הרבה גוונים)
וגם אם הוא נהיה מוכתם ברוטב/ יין יורד עם ספוג הפלא/אקנומיקה בקלות...
הוא סובל משטחים חמים (אני משתדלת בכל זאת לא לשים ישירות על השיש )
מבחינת סריטות של תחתיות סירים ומחבתות יתכנו כמו כתמי פסים בצבע מתכת (אחרי הדחת כלים לדוגמה)
ואז יורד בד״כ אחרי כמה ניגובים.

• הוסף לסימניות
לי יש שיש כזה חדש מלפני חצי שנה,
מרוצה מאוד, דגם 4450
הוא ממש בהיר , סוג של שמנת עם כמו כתמים בז׳ עליו, (כמובן שיש להם הרבה גוונים)
וגם אם הוא נהיה מוכתם ברוטב/ יין יורד עם ספוג הפלא/אקנומיקה בקלות...
הוא סובל משטחים חמים (אני משתדלת בכל זאת לא לשים ישירות על השיש )
מבחינת סריטות של תחתיות סירים ומחבתות יתכנו כמו כתמי פסים בצבע מתכת (אחרי הדחת כלים לדוגמה)
ואז יורד בד״כ אחרי כמה ניגובים.​
מי התקין לך את השיש?
תוכלי ליצור איתי קשר בrivkal431 שטרודל גימילתודה

• הוסף לסימניות
עשיתי כבר כמה פעמים שיש אנובה ממה שידוע לי מאד מרוצים, יש לי מתקין ערבי שעושה עבודה יפה.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG-20211214-WA0002(2) (1).jpg
    IMG-20211214-WA0002(2) (1).jpg
    KB 98.4 · צפיות: 121
  • הוסף לסימניות
משהי עשתה שיש אנובה 5200? אשמח לתמונות...

• הוסף לסימניות
גיסתי עשתה לפני כמה חודשים שיש מס' 5090 של אנובה, והיא מאוד מאוד מרוצה. (רק אני לא יודעת אם יש לה מספיק זמן כדי להביע דעה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה