שאלה שיש למטבח סהרה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
צריכה את עזרת ההמונים...
יש לי מטבח חדש בגווני סהרה עם נגיעות שחורות,
צריכה לבחור שיש תואם וחיפויים(לא נעלה עם שיש לחיפוי..) והולכת לאיבוד!
אם מישהי עשתה ומרוצה!(בעיקר מפרקטיות...) ותכתוב לי את הדגם אשמח מאד מאד! אם יש תמונה כבונוס יעזור הרבה יותר...
תודה גדולה מראש!!!!

• הוסף לסימניות
את מחפשת פורצלן או גרניט?

• הוסף לסימניות
הסגנון של טאג' מאהל משתלב יפה.
יש אותו באמיתי ובפורצלן חיקוי

• הוסף לסימניות
אם את לא הולכת לעלות עם אריח, הכי יפה לקחת משהו סהרה חלק כמו 4444 של אנובה, ואז לקחת אריח דומיננטי, כמו במונה הזאצ
DSC_8216 (3).jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם את לא הולכת לעלות עם אריח, הכי יפה לקחת משהו סהרה חלק כמו 4444 של אנובה, ואז לקחת אריח דומיננטי, כמו במונה הזאצצפה בקובץ המצורף 1898860
יפהפה. זו אופציה אחת-חלק עם חיפוי במראה עשיר
והאם מתאים לעשות שיש כזה עם מטבח סהרה? ואם כן, איזה חיפוי להתאים?
1739707503258.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טאג' מאהל לא מבריק - מט
ואוניקס - האוניקס הכי הכי יפה ,אבל מאוד קשה להשיג אותו.
אנחנו אישית עשינו מטבח בסמגל מטבחי יוקרה , גם בגווני סהרה ידיות רוכבות של זהב מוברש וברזים זהב מוברש
וטאג' מאהל כולל אי משיש והחיפוי גם משיש אחד ארוך.
שימי לב שהמחיר שלו יקר.

• הוסף לסימניות
טאג' מאהל לא מבריק - מט
ואוניקס - האוניקס הכי הכי יפה ,אבל מאוד קשה להשיג אותו.
אנחנו אישית עשינו מטבח בסמגל מטבחי יוקרה , גם בגווני סהרה ידיות רוכבות של זהב מוברש וברזים זהב מוברש
וטאג' מאהל כולל אי משיש והחיפוי גם משיש אחד ארוך.
שימי לב שהמחיר שלו יקר.
תלוי כמה שיש יש
לי יש מעל 10 מטר
זה מטורף גם לעלות מעל מבחינת עלות

• הוסף לסימניות
לנו יש בסביבות ה9 מטר שיש כולל האי , זה יצא בסביבות ה20,000 ש"ח . אבל כשאני מדברת על עבודה איכותית אני מדברת על עובי של 3 מ"מ שיש. שיש דק מאוד ברמת יוקרה.
תלוי כמה שיש יש
לי יש מעל 10 מטר
זה מטורף גם לעלות מעל מבחינת עלו

• הוסף לסימניות
חברה שמכבדת את עצמה לא לוקחת כסף על קנט אחורי. לנו עשו קנט אחורי לאי ללא עלות.גם בד"כ מחייבים לפי 60 ס"מ גובה. ובגלל שאני בגובה 1.67 יחסית בינוני , המעצבת הורידה את הגובה ל55 ס"מ הגובה בין ארון עליון לשיש. והיא קלעה בול.
יש חיפויים שמעשירים את השיש, ויש שזהים לו
גמלי עומד להיות מעל 10מ'
לא מתכוונת לעלות עם השיש, כן קנט אחורי

• הוסף לסימניות
@נועה3
רוצה לשים לנו תמונות מהמטבח שלך?
נשמע שהשקעת המון ויש לך מטבח מקסים, אני ממש אשמח לראות

• הוסף לסימניות
חברה שמכבדת את עצמה לא לוקחת כסף על קנט אחורי. לנו עשו קנט אחורי לאי ללא עלות.גם בד"כ מחייבים לפי 60 ס"מ גובה. ובגלל שאני בגובה 1.67 יחסית בינוני , המעצבת הורידה את הגובה ל55 ס"מ הגובה בין ארון עליון לשיש. והיא קלעה בול.
רגע, מנסה להבין,
היא לא הנמיכה את השיש נכון?
כי זה נראה לי מתכון לכאבי גב,
אני מעט נמוכה ממך, ונכנסתי לדירה עם שיש בגובה נמוך (הדירת השבנתה היתה נמוכה יחסית)
והגב, בכל שטיפת כלים או פעולה שמצריכה להיות קרובה לשיש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה