שיש מבריק במדרגות - אנא דעתכם!

• הוסף לסימניות
בה"י

שיש מבריק במדרגות בבית (עם מדרגות משולשות בסיבוב), כמובן לפי תקן קבלן וכו.
מנסיון שלכם - מחליק? מסוכן?
כדאי לעשות פס מונע החלקה? נראה טוב או מכוער? צובר לכלוך?
אחרי כמה שנים - הברק ממשיך להיראות טוב או נשחק במרכז ובצדדים מבריק?

בעיות אחרות/מעלות?

ממליצים או ללכת על מט?

אשמח לכל בדל מידע מנסיונכם,
תודה!!

• הוסף לסימניות
קודם כל שיש זה אבן טבעית זה לא קרמיקה...
את השיש אפשר לשייף למקרה של איבוד ברק, אני לא ראיתי שמאבד ברק.
כדי שתרגישי נח כמעט כל מי שאני מכירה שקנה שיש עבר סרט של עגמת נפש בדרך (כולל אני)
זו אבן טבעית ולא בדיוק מה שרואים בתצוגה מקבלים.
לפעמים זה בהזמנה ואז.... תמיד לא עלה לאניה נתקע בנמל וכו...
את המדרגות הביאו בכלל... יותר גידים מאבן ... שלחנו הכל חזרה.

השיש יכול לקבל כתמים מכל מיני חמרי ניקוי, (למשל אם הניחו על המדרגות משהו בשביל לעלות למעלה אח"כ נשאר סימון של הבקבוק) אבל השיש בגלל שזו אבן טבעית היא גם איכשהו מחזירה לעצמה את הברק. (בפסח נפל לי מהיד כוס של מיץ תפוזים ואשכולית טבעי סחוט , נשאר סימון של חוסר ברק על הריצפה בכל מקום שהתרכיז השפריץ ולא ירד גם אחרי שטיפה אבל תוך כמה שבועות זה פשוט נעלם)

לעיניינך: אני לא הייתי שמה פס כזה נראה לי קולט לכלוך
גם לי יש סיבוב שלם במדרגות (שינוי כיוון לכיוון הנגדי ) ואין החלקות אבל אני ממש לא מרשה לעבור כשרטוב, אני מזהירה ומזהירה שזה מסוכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה