דרוש מידע שיש שיש עליו כתמים שלא יורדים

• הוסף לסימניות
אני גרה בדירה שכורה עם שיש דפוק שיש עליו כתמים שלא יורדים וזה נורא מפריע לי, מה עושים? הצעות טיפים ...
תודה.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות עם אנטי קאלק, זה הוריד לי כתמים משיש בהיר אחרי שהשתמשתי בכל החומרים הייעודיים לשיש שלא עשו כלום

• הוסף לסימניות
תנסי אציטון.
אני שמתי פעם והוריד לי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מנסיון, כתמים משיש לא יורדים משפשוף חד פעמי אלא לאחר זמן מה. השיש היום הוא בולע.(זה לא שיש גרניט , בטח זה קיסר)ולכן תתאזרי בסבלנות תשפכי הרבה מים על השיש ותני למים קצת להספג בשיש, תנקי מדי פעם בחומרים שהציעו לך ולאט לאט הכתם ילך ויתבהר.

• הוסף לסימניות
לי זה קרה כמה פעמים והדבר היחיד שעזר לי זה להשפריץ אקנומיקה עם קצף אקנומיקה להשרות קצת ולשפשף עם ספוג הפלא
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אסטוניש
Astonish-Paste-500ml.jpg

• הוסף לסימניות
אקונומיקה מדוללת עם קצת מים , לשפוך על השיש , להשאיר בערך רבע שעה ,לשפשף ואז לגרוף ולשפוך מים .
לי יש שיש קיסר וככה יורדים לי אפילו כתמים קשים של כורכום .

• הוסף לסימניות
מה לגבי כתמים לבנים (נראה אבנית) על שיש שחור? ניסיתי אקנומיקה בכל צורה ואנטי קאלק

• הוסף לסימניות
לי היו כתמי חלודה על השיש שלא רצו לרדת
רק זה הוריד:
7290108352825-C-300x297.png

מנקה הרבה סוגים של כתמים מומלץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה