כל שיש הוא בעובי 2 ס"מ, ההבדל הוא בעובי הקנט שעושים. לי יש קנט 4 ס"מ ויפה מאד בעיני.
ז"א שאני פשוט צריכה לחשוב ולהחליט מה אני יותר אוהבת.כל שיש הוא בעובי 2 ס"מ, ההבדל הוא בעובי הקנט שעושים. לי יש קנט 4 ס"מ ויפה מאד בעיני.
תוספת יש אצל אחרים בגלל שזה לא עובי של סטנדרטי?אני שמעתי שבאבן קיסר, בגלל רגישותו היחסית, עדיף לעשות עובי שיש 3 ס"מ שמוסיף לו עמידות.
אם מתעקשים על קנט דק בחזית, מבקשים שיעשו שיפוע הפוך, ואז נשאר רק עובי ס"מ וחצי בחזית.
אצל המתקין שי מי-ם אין תוספת על 3 ס"מ. מספרו 0544881907
יכול להיות.תוספת יש אצל אחרים בגלל שזה לא עובי של סטנדרטי?
גם אני בענייני מטבח עכשיו. מי זה המתקין שי? קיבלת המלצות עליו?אני שמעתי שבאבן קיסר, בגלל רגישותו היחסית, עדיף לעשות עובי שיש 3 ס"מ שמוסיף לו עמידות.
אם מתעקשים על קנט דק בחזית, מבקשים שיעשו שיפוע הפוך, ואז נשאר רק עובי ס"מ וחצי בחזית.
אצל המתקין שי מי-ם אין תוספת על 3 ס"מ. מספרו 0544881907
המלצות חמות מהאדריכלית שלנו שמאוד מרוצה ממנו.גם אני בענייני מטבח עכשיו. מי זה המתקין שי? קיבלת המלצות עליו?
לא נכון, הם מעל הארונות שהנגר מכין בגובה סטנדרט.ה2 ס"מ הנוספים הם על חשבון מקום אחסון בארון
אז השיש אצלכם יצא גבוה יותרלא נכון, הם מעל הארונות שהנגר מכין בגובה סטנדרט.
מציעה לבדוק בשבע עינייםשיש בית ישראל והיינו מפותעים מהצעת מחיר משתלמת במיוחד! התקנה מושלמת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים