צילום אמנותי שיתוף אחרי שנים שלא הייתי פה >>>

• הוסף לסימניות
התנתקתי מהפורום בשנים האחרונות, וחזרתי כדי לתת לכם קצת הצצה לצילומים שלי:)
להתחיל להעלות יותר?

צילומי גיל שנה לאבי המתוק >>>
WhatsApp Image 2021-10-12 at 15.22.14.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-14 at 13.46.34.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-14 at 14.42.24.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-14 at 14.56.04.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-14 at 15.33.55.jpeg

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות
פוזות מתוקות
ותאורת שיער מושלמת.

בתמונה השלישית השתבש משהו בצבע הגרביים.

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות
פוזות מתוקות
ותאורת שיער מושלמת.

בתמונה השלישית השתבש משהו בצבע הגרביים.
תודה!
צודקת, התמונה השלישית העליתי בטעות בלי העיבוד על הגרביים (הן אפורות במקור כי האמא לא מצאה בצבע שחור)

• הוסף לסימניות
תמונות עליזות ומהממות!
תאורה יפיפיה

ו--אני לא זוכרת אותך, תזכירי לנו מי את? חבל שאין איזה לוגו :)

• הוסף לסימניות
מהמם תמונות מושלמות

• הוסף לסימניות
תמונות עליזות ומהממות!
תאורה יפיפיה

ו--אני לא זוכרת אותך, תזכירי לנו מי את? חבל שאין איזה לוגו :)
צריכה לבדוק את עניין הפרימיום, היה לי והתנתק.
אני מירי דוידסון,
וזה הלוגו שלי:)
089742EE-B089-43F0-999E-329EB518ABED.jpeg

• הוסף לסימניות
תמונות מטריפות!!!
אוהבת את האביזרים !!!

• הוסף לסימניות
סטיילינג יפיפה ומיוחד!
אהבתי את הראשונה מאוד, חלום של ילד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה