כללי שיתוף>>> אינטלקט

• הוסף לסימניות
לוגו שנבנה בשעתיים לצורך פרזנטציה.

מדובר ברשת חנויות ספרים איכותית ומכובדת, ששמה דגש על ספרים שעברו בקרת איכות וכאלו שמאתגרים את רמת האיי-קיו של הקורא.

או בקיצור: רשת חנויות לאנשים שלא מתפשרים על האיי- קיו.

הערכים עליו מושתת המיתוג הם:
מכובד
חכם
מזמין

אני אהבתי את התוצאה ב"ה, משתפת.

• הוסף לסימניות
השתתפתי בהצגת הפרזנטציה וראיתי את כל העיצוב (המודעות והמצגת)
מ-ה-מ-ם ומחליש את הדעת
הלוואי שאגיע לרמה הזו מתישהו בעתיד

• הוסף לסימניות
האייקון מצוין הטייפ עדיין דורש עבודה לטעמי.
הייתי בוחר גופן פחות צר ומרווח יותר בין האותיות אפילו על חשבון הגודל. תנסו.

• הוסף לסימניות
מעולה!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.

נכתב ע"י יונתן ליפשיץ;2446501:
האייקון מצוין הטייפ עדיין דורש עבודה לטעמי.
הייתי בוחר גופן פחות צר ומרווח יותר בין האותיות אפילו על חשבון הגודל. תנסו.

יפה שהבחנת.

אני מסכימה עם הדעה הזו,
אבל כאמור- הלוגו נבנה בזריזות יחסית ע"מ לארוז סדרת מודעות ומצגת פרזנטציה,
ועיקר העבודה היתה על האייקון, שבסופו של דבר מצא חן בעיני, אם יורשה לי :)
לא היה זמן להשקיע בחיפוש אחר פונט לועזי מתאים יותר.
הפונט הזה קלאסי, לא מאופיין, ודי התאים לי לסתימת החור- אם כי חוסר האפיון הזה הוא בעצם החיסרון שלו...

זהו אכן הלוגו הכי חפיף שבניתי אי פעם, ללא בריף מסודר ומחקר מקיף,
ולמרבה ההפתעה (או שלא)- זה היה קשה הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
תודה:)

• הוסף לסימניות
נורא יפה! אהבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה