כללי שיתוף ארוע מיתוגי

• הוסף לסימניות
הכנת 2 רולאפים וציפוי לשולחן עבור חברת טופ רכש שהמוטו שלה היא הספקת מוצרים בזול עבור קניינים - מנהלי מוסדות (לא ללקוחות פרטיים) ואם כך כאשר מתאגדים הרבה קניינים המחיר זול משמעותית, ז״א הצטרפות הלקוחות והתאגדותם יחד גורמת להוזלת המחירים ממיטב החברות כל מה שמוסד צריך, נתבקשתי להבליט את ענין ההרשמה לאתר ששם בעצם מתבצעות ההזמנות אני מעלה להתרשמותכם.
המוצרים הודפסו (מפאת קוצר הזמן) כך שלא ניתן לשינוי.
הדמית מיתוג.jpg

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד

מעוצב בטוב טעם

• הוסף לסימניות
חזק ולענין.
אהבתי את הטיפוגרפיה ברולאפ של השקית.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המשוב החם.

• הוסף לסימניות
מקסים

מזכיר את הסטייל של "גרפצ'יק", בירושלים....

• הוסף לסימניות
חחח

לא,
אמנם הייתי שם בימים האחרונים, אבל לא שמתי לב.
התכוונתי לסגנון, לצבעי הפרסום שלהם וכו'.

כנראה בחרת כך בהשפעה משם....

• הוסף לסימניות
אהבתי את הציפוי של השולחן
הוא מאוד משדר אמינות עוצמה וכח

• הוסף לסימניות
חחח

לא,
אמנם הייתי שם בימים האחרונים, אבל לא שמתי לב.
התכוונתי לסגנון, לצבעי הפרסום שלהם וכו'.

כנראה בחרת כך בהשפעה משם....
הצבעים זה בעיקר האדום הצבע של הלוגו,
אני לא הייתי בגרפציק בכלל ואני לא מכירה את הדפוס הזה אני לא ירושלמית, זה ששלחתי דוקא להם זה לפי בקשת הלקוח שיוכל לקחת זאת מהם.
כך שההשפעה היא לא משם...

• הוסף לסימניות
מושלם!
עיצוב בקו נקי ושיווקי כאחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה