בקשה שיתוף אתר שנבנה בחינם עם Wix

• הוסף לסימניות
אשמח שתתנו לי השראה מהאתר שלכם או של אחרים שנבנו בצורה חינמית עם Wix.
פשוט יש לי ניסיון כמעט עם כולם חוץ מזה...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שילם על מסלול בשביל שיורידו את הפרסומת שלהם
אני רואה שיש לו גם דומיין מותאם אישית ועוד... (שזה אומר שהוא לא שילם רק על הורדת הפרסומות..)
אני כן אשמח ליותר השראות שנבנו מהמסלול החינמי לגמרי..
תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני רואה שיש לו גם דומיין מותאם אישית ועוד... (שזה אומר שהוא לא שילם רק על הורדת הפרסומות..)
אני כן אשמח ליותר השראות שנבנו מהמסלול החינמי לגמרי..
תודה רבה!
בשנה הראשונה הם נותנים לך כותבת דומיין מותאמת אישית בחינם
אבל אני חושב שדומיין אישי זה דבר הכרחי
בכ"מ את הדומיין הוא רכש לא דרכם
בעיקרון אפשר לומר שלולי הדומיין והפרסומות,
האתר שלו בנוי ממש כמו במסלול החינמי לגמרי
(הוא בנה בחינם, ורק כשסיים הוא שדרג בשביל להוריד את הפרסומת ואח"כ החליף את הדומיין)

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה מהמומחים כאן,
איך מעתיקים עיצוב מפיגמה לאתר בוויקס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה