שיתוף בטיזר קטנטן לקומיקס שלי

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני משתפת קומיקס שלי(חלק מהדף).

אגב, הפעם ניסיתי לעבוד עם מנגה וחטפתי כאב ראש עצום מכל השכבות שהתווצרו לי מיצירת פריים קטן ומסכן..
מישהי יכול להסביר לי בבקשה איך יוצרים פריימים בצורה שנשארים הריבועים השחורים בלי כל המסכות הכחולות (המעצבנות) מסביב?

כל הזכויות שמורות כמובןן... ממשש ממש שמורות.:eek:
נא לא להוריד למחשב או לעשות שימוש כלשהו ,תודה :)

קבצים מצורפים

• טיזר קטן שני גרוסמן קומיקס.JPG
    טיזר קטן שני גרוסמן קומיקס.JPG
    KB 40.3 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
משובח!
ההבעות והצביעה.. משו-משו!
:)
מחכה להמשך..!

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי עם מה הסתבכת -
הציור מהמם דבר ראשון, סופר קומיקס.. מעולה!
אבל מה לגבי הפריימים?
בתמונה לא רואים כלום.

• הוסף לסימניות
וואו, וואו!
מחכים לראות עוד...
ולגבי מה ששאלת-
תדאגי שאיפה שמודגש לא יהיה וי
fetch

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;n5083856:
לא כל כך הבנתי עם מה הסתבכת -
הציור מהמם דבר ראשון, סופר קומיקס.. מעולה!
אבל מה לגבי הפריימים?
בתמונה לא רואים כלום.

תודה שירי :eek:
אני מדברת על הכחול הזה..

בקומיקס לא רואים את זה כי העברתי את הקובץ לפוטשופ ושמרתי שם ואז החזרתי למנגה ואז שוב פוטושופ ואזז איכשהו מחקתי את זה באחת התוכנות.
יש דרך קלה ומסודרת כי זה פתח לי מלא תיקיות /שכבות על ימין ועל שמאל

קבצים מצורפים

• כחול מעצבן.JPG
    כחול מעצבן.JPG
    KB 76.2 · צפיות: 62
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;n5083863:
וואו, וואו!
מחכים לראות עוד...
ולגבי מה ששאלת-
תדאגי שאיפה שמודגש לא יהיה וי
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/filedata\/fetch?filedataid=370981&type=thumb"}[/IMG2]

תודה יוטי, זה גם אחלה מה שהצעת אבל אני ממש רוצה שהם יהיו רק ריבועים אחרי שסיימתי לחלק אותם.
בלי החצים השחורים האלה בלי בכללל המסכה ליד. שזה יהיה שכבה רגילה שיש בה ריבוע..
אבל בסדר אם אין אופציה כזאת אני אסתדר כבר איכשהו..:confused:

• הוסף לסימניות
fetch

• הוסף לסימניות
עניתי לך לפני שראיתי מה כתבת
נסי ותראי אם זה עוזר לך,
או שאת חולמת בכלל על משהו אחר:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;n5083907:
עניתי לך לפני שראיתי מה כתבת
נסי ותראי אם זה עוזר לך,
או שאת חולמת בכלל על משהו אחר:rolleyes:

תודה זה מעולה!

• הוסף לסימניות
מכל ריבוע נשפכות הבעות, בתנועות גוף והבעות פנים, פלטת צבעים מתוקה. (הייתי משנה טיפ טיפונת את הצבעים של החולצות.. אילמלא דמיסתפינא, הייתי אומר ששיחקת עם ה-Hue Saturation Adjustments בפוטושופ אחרי שסיימת. אבל ממש זניח. זה יצא ממש יפה. ממש!)
(הייתי גם מעבה את עובי הקו של הבלוני טקסט. אני מדקדק כי זה קרוב למושלם.)

• הוסף לסימניות
ליבליב זה... וואוו!!
אהבתי כל כך!!!
בעיקר את הטפט ברקע :)
וההבעות, והאיפיון שלהם, הכל

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
איפה ההמשך אבל?

• הוסף לסימניות
אהבתי את המבט הסנוב בריבוע האחרון:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;n5084054:
מכל ריבוע נשפכות הבעות, בתנועות גוף והבעות פנים, פלטת צבעים מתוקה. (הייתי משנה טיפ טיפונת את הצבעים של החולצות.. אילמלא דמיסתפינא, הייתי אומר ששיחקת עם ה-Hue Saturation Adjustments בפוטושופ אחרי שסיימת. אבל ממש זניח. זה יצא ממש יפה. ממש!)
(הייתי גם מעבה את עובי הקו של הבלוני טקסט. אני מדקדק כי זה קרוב למושלם.)
תודה רבה שוב :)
לא כל כך הבנתי את ההמשך..
לאיזה צבעים היית משנה? ומה הבעיה להשתמש ב Hue Saturation Adjustments ?
לגבי עובי הקו של הבלונים, מסכימה בהחלט, אני עודני לומדת איך לעבוד עם המנגה בקומיקסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ronitg;n5084438:
ליבליב זה... וואוו!!
אהבתי כל כך!!!
בעיקר את הטפט ברקע :)
וההבעות, והאיפיון שלהם, הכל

תודה רונית.
מודה שגם לי יש חיבה יתרה לטפט הזה. :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;n5085301:
תודה רבה שוב :)
לא כל כך הבנתי את ההמשך..
לאיזה צבעים היית משנה? ומה הבעיה להשתמש ב Hue Saturation Adjustments ?

אין שום בעיה, אדרבא. אלא שנראה שלקחת את הכל שמאלה לכיוון האדומים, וזה גרר את הירוק לכיוון כחלחל, ואת הכחול לכיוון סגלגל. לי זה קצת הפריע.
מה שעדיף לעשות, זה לעשות את הכיוונונים של הצבע על שכבות נפרדות, לדוגמה על שכבת הרקע בלבד, ואז בנפרד על שכבת הדמויות. וגם שם לפעמים אני מפריד. בנוסף כדאי להשתמש ב-Selective Color. אז הכל יוצא הרבה יותר מאוזן. כרגע הכל שטוף אדום מידי. קצת. לטעמי. אבל עדיין מקסים. והכל בפורפורציה.
עריכה - פתחתי את זה עם פוטושופ וזה נראה שונה לגמרי, הרבה יותר טוב. אז זהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;n5085321:
אין שום בעיה, אדרבא. אלא שנראה שלקחת את הכל שמאלה לכיוון האדומים, וזה גרר את הירוק לכיוון כחלחל, ואת הכחול לכיוון סגלגל. לי זה קצת הפריע.
מה שעדיף לעשות, זה לעשות את הכיוונונים של הצבע על שכבות נפרדות, לדוגמה על שכבת הרקע בלבד, ואז בנפרד על שכבת הדמויות. וגם שם לפעמים אני מפריד. בנוסף כדאי להשתמש ב-Selective Color. אז הכל יוצא הרבה יותר מאוזן. כרגע הכל שטוף אדום מידי. קצת. לטעמי. אבל עדיין מקסים. והכל בפורפורציה.
עריכה - פתחתי את זה עם פוטושופ וזה נראה שונה לגמרי, הרבה יותר טוב. אז זהו.

אבל עשיתי אותם בשכבות נפרדות,רקע ודמויות..התיקון בצבע עשיתי בעיקר ברקע.
זה הצבעים של החולצות שלהם
אולי הכחול טיפה לכיוון סגול אבל ברקע החום הוא היה נראה לי כחול יותר אבל הירוק נראה ירוק לא?
{"alt":"Click image for larger version Name:\t\u05db\u05d7\u05d5\u05dc.JPG Views:\t1 Size:\t5.1 \u05e7","data-align":"none","data-attachmentid":"5085344","data-size":"full"}
עריכה:
ראיתי את העריכה שלך עכשיו.,.היה נראה לי מוזר כי המסך שלי מכון טוב לפי מה שידוע לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה