כללי שיתוף בין הקשתות

• הוסף לסימניות
מיתוג לצימרים בצפת ברמה מאוד גבוה מצורף אתר וירטואלי
http://benak.co.il/
בין הקשתות.jpg

קבצים מצורפים

• בין הקשתות.jpg
    בין הקשתות.jpg
    KB 723.8 · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
נראה לי מדי מיותר ועמוס לוגו בשני הצדדים...

• הוסף לסימניות
יפה, אהבתי.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
לדעתי, הצד האחורי מראה יותר יוקרה כי הוא נקי, ריק
בקידמי יש עומס של תמונות. אולי לסדר אותן בצורה שונה

והאתר ממש מדליק. כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
תפס אותי מיד כבר בעיתון, מיוחד מאד!

• הוסף לסימניות
אהבתי כבר בפרסומים שנתקלתי.
מיוחד!!

• הוסף לסימניות
מקסים!
בצד של התמונות הייתי שמה רק את הסמליל, וגם אותו אולי באיזו שקיפות, צריך לראות איך ייצא.

• הוסף לסימניות
ראתי באתרים וממש אהבתי

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שאהב והגיב
לוקחת לתשומת לב את את הערות

• הוסף לסימניות
לוגו מושקע, התייחסות לכל אות ואות!
סידור הפרטים בכרטיס ביקור, כ"כ מסודר ונעים לעין. שאפו!

- האתר באמת מגרה :)

• הוסף לסימניות
ראשית, עבודה יפה ונקיה.
גם אני חושבת שאין צורך ב-2 לוגואים.
בצד עם התמונות מספיק היה רק הסמל (או אולי רק חלקו)
האתר, אין לי מושג-חסום
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
LIKE

• הוסף לסימניות
יפה.....מאוד!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה