שיתוף שיתוף בפרויקט מיתוג

• הוסף לסימניות
שלום, אז התבקשתי להציג פרויקטים שלי
האמת שלא עשיתי זאת עד היום, היות שאני מעלה לאתר שלי באופן קבוע את הפרויקטים המעניינים
ולכן, כעת כשרציתי לעלות לכאן פרויקט
רציתי לעלות משהו חדש..

אז אני שמחה לשתף אותכם בפרויקט טרי שיצא כעת
אני אציג לכם אותו במהירות (קשה לשתף בהודעה אחת בכל התהליך, אך היה כאן באמת תהליך מרתק וארוך)

כשהעלה אותו לאתר לי, אני הוסיף עוד מלל (זה לפני עבודה) מי שרוצה לקבל אותו מוזמן לבקש ממני להרשם לרשימת התפוצה שלנו https://kivun1.co.il/

והיות שזה פעם ראשונה שאני משתפת, אשמח לפידבקים מחזקים ממכם:

קצת רקע:
אויטו, חברת הייטק בתחום שירותי פיתוח ותשתיות כמו SAP ועוד שפות של מערכת התיכנות

החברה צמחה במהירות למימדים מדהימים, לגמרי מעל המזל.
ולכן הם בחרו את השם אויטו שהוא - הספרה 8 ביפנית שמשמעותו מזל
מכיוון שהצמיחה של החברה היתה מעל המזל וכמובן הצלחת הלקוחות בגדול
ב״ה, מזל טוב לחברה מצליחה

mail3.gif
Screen Shot 2020-09-01 at 19.06.39.png
Screen Shot 2020-09-01 at 19.07.53.png

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2020-09-01 at 19.21.27.png
    Screen Shot 2020-09-01 at 19.21.27.png
    KB 33.6 · צפיות: 161
  • Screen Shot 2020-09-01 at 19.07.15.png
    Screen Shot 2020-09-01 at 19.07.15.png
    KB 295.1 · צפיות: 165
  • הוסף לסימניות
יפייפה!

• הוסף לסימניות
מדהים ! והאנימציה מטורפת !

• הוסף לסימניות
וואו המראה יוקרתי ומנצח
נראה מדהים

• הוסף לסימניות
תודה שאת משתפת פה ומעלה את הרף לכולם.
מיתוג מהמם!

• הוסף לסימניות
מושלם!
והאנימציה :eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים!
כמו כל המיתוגים המושלמים שלכם!

• הוסף לסימניות
חכם ויפה!

וכמובן שאנימציה מטריפה - ומספרת כאן סיפור של שפה מיתוגית מושלמת

אגב- באתר שלכם במיתוג של אפשרי - הוא מחזיר בחזרה לבייק א וויש :(

• הוסף לסימניות
מהמם!
מיתוג ברמה אלופה
כל פרט מוסיף
תודה על השיתוף!
והאנימציה פשוט משדרגת את זה ברמה אחרת....

• הוסף לסימניות
וואו! עבודה מקסימה!
לדעתי לא היית צריכה להוסיף את ההבקשה על תגובות חיובית עם כזו עבודה טובה:D

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם
קודם כל על התגובות החמות, זה באמת משמח את הלב!!
תודה לכל אחד ואחד ממכם כאן!!!

שנית, תראו מה זה, גם מי שיודע שעשה עבודה טובה, לחוץ מביקורות (כי באמת חשבתי, שאתם לא רואים את כל הפרויקט, לא את כל האסטרטגיה והמטרות... וגם אולי לא מכירים את הסגנון הזה....) קצת יותר בהרחבה אני אשלח כנויזלטר, זה ממתין לאישור מהלקוח. ולכן שלחתי כאן רק טעימה קטנה.

האמת אם כאלה תגובות, אני אומרת לעצמי, הייתי מציגה לכם יותר את התהליך , כי היה תהליך מורכב... גם מבחינת פיצוח אסטרטגית המותג, וגם מבחינת פיצוח הקטע הויזואלי. היה נקודה שעמדנו בו הרבה זמן, אז שפתרנו אותו ויזואלי...

אני לא אוכל לפרסם את התהליך בפורום, וגם לא בכל אופציה אחרת ברשת (גם כי זה עבודה רבה, לתמלל את זה, וגם כי צריך לזה אישורים מורכבים של הלקוח, כשדבר כזה עולה לאויר ברחבי הרשת...)

זה מביא אותי לשאלה, יש לי הרצאה שבו אני מציגה תהליכים כאלו של פרויקטים, הכוונה לכל השלב של מאחורי הקלעים, מה האסטרטגיה, מה היעדים וכד׳, ואז, למה הגענו לכזה וכזה תוצאה ויזאלית, כולל הסקיצות בדרך... , האם היה מעניין אותכם להקשיב לדבר כזה? (בעלות קטנה) לא יודעת עם המקום בפלטפורמה לשאול, אני מקווה שזה בסדר, להתראות, תצליחו

• הוסף לסימניות
מהמם!!
עיצוב מוקפד פשוט לא רגיל

• הוסף לסימניות
דווקא מענינת אותי ההרצאה. מי דיבר בשמי שזה פחות מעניין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה