בשמחה!אשמח להדרכה מפורטת,
קונים אותו חתוך כבר.ממש מיוחד!
הרעיון, הביצוע והצביעה
עדין ומרשים!
ושאלות בורות,
מה זה קרטון דחוס? איך הוא נראה לפני צביעה?
במה חותכים אותו.
שם בדיוק משיגים את החיתוכים האלומעניין,
אפשר להשיג אותו בחנויות יצירה?
איזה כיף
אני הייתי מדביקה עיטור מטפט.לעומת זאת,
יש לי סוג של מסדרון מהחדר מדרגות עד לבית,
(חדר מדרגות של פעם...)
ולא פעם כבר חשבתי לי להפוך אותו לסוג של כניסה יפה
נניח לצבוע את הקירות, לתלות מראה וכו'
נראה לכן נורמלי? או שזה פלישה לשטח ציבורי?
אני לא מסוגלת לקנות משהו שמישהו עיצב בזמן שאני בעצמי יכולה לעצב.... בעיה.ואיפה קנית את הטיפוגרפיה המרשימה הזו?
מבינה אותךאני לא מסוגלת לקנות משהו שמישהו עיצב בזמן שאני בעצמי יכולה לעצב.... בעיה.
איך אני יכולה לקחת עיצוב שלי לשימוש ביצירה מהסוג הנ"ל במינימום כסף?
(מסתבר שאני יכולה רק להשקיע בשטנצים וחיתוכים שלא משתלם להתחיל לחלום עליהם בשביל אחד בודד... בכ"ז, שאלתי...)![]()
אפשר לנסות לחתוך מקאפה, אבל קשה להגיע לרמת דיוק ופיניש כמו מכונה.אני לא מסוגלת לקנות משהו שמישהו עיצב בזמן שאני בעצמי יכולה לעצב.... בעיה.
(מסתבר שאני יכולה רק להשקיע בשטנצים וחיתוכים שלא משתלם להתחיל לחלום עליהם בשביל אחד בודד... בכ"ז, שאלתי...)![]()
אני ביצעתי בעבר בחיתוך מטפט,טוב, יורדת מהרעיון לחתוך לבד טיפוגרפיות מסובכות...
כבר עדיף להשקיע בעיצוב מדבקות קיר...
את יכולה לחתוך מקרטון רגיל כמה פעמים את אותו שטנץ ולהדביק אחד ע"ג השני.אני לא מסוגלת לקנות משהו שמישהו עיצב בזמן שאני בעצמי יכולה לעצב.... בעיה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים