שיתוף-בר מצוה שהכנתי לבן שלי

• הוסף לסימניות
משקה אדום:
ספרינג אדום
תותים קפואים
ושימורים אננס

משקה ירוק:
ספרינג ירוק
קיווי קפוא
שימורים אננס
סוכר

כמובן שאת הכל ריסקתי בבלנדר

בהצלחה
יש לך מתכון מדוייק עם כמויות או שעושים ככה ככה לפי העין?

• הוסף לסימניות
היי רידי זאת אני

אלופה אין לי מילים.......ממש ככה ..........o_O

תקשיבי יש לך את זה ובענק
עשי חיל

• הוסף לסימניות
מושלם ואסתטי ברמות!!!!
השילוב של הצבעים והאלמנטים, וואו!!!!

מה יש מעל הגביע ירקות?

• הוסף לסימניות
משקה אדום:
ספרינג אדום
תותים קפואים
ושימורים אננס

משקה ירוק:
ספרינג ירוק
קיווי קפוא
שימורים אננס
סוכר

כמובן שאת הכל ריסקתי בבלנדר

בהצלחה
חייב להיות טרי?
מה מתוך כל הדברים המאלפים האלו חייב להיות טרי ומה ניתן להכין מראש?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רידי זה מדהים מדהים מדהים!
איך הסברת לפרידמן מה את רוצה? האם ישבת איתה על תכנית, או שדיברת ככה בטלפון וסמכת עליה וזהו
וכן את המפיות - האם גם היא הביאה?

• הוסף לסימניות
את המפיות הזמנתי לבד
את כל העוגות הבאתי לבד ודרך הטלפון ותמונות מהאתר שלה החלטנו מה תעשה .

• הוסף לסימניות
רידי זה מדהים!!! איזה כשרון
מה יש במיכל השקוף הקטן ?
הזמנתי משהו כזה מאלי ואני מחפשת רעיון מה לשים

• הוסף לסימניות
אפשר מתכונים של העוגות?פשוט עיצוב מושלם ומגרה,ואהבתי את הרעיון לשים את העוגות על השולחן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה