תעלי לנו הדרכה מפורטת?
קלקר דחוס חתוך בצורת המספר כפול 2 שכבות, מסביב רצועות של בריסטול דבוקות בעזרת דבק דו צדדי, ומעל פרחים דבוקים ג"כ בדבק דו צדדי. עלות כוללת: 55 ₪.תעלי לנו הדרכה מפורטת?
איזה? איך קונים אותם ומגיעים ל 55 ש"ח.?פרחים
לא ממש. זה הולך לעמוד על השלחן של המתנות (ולא לשכב). שכחתי לכתוב שקניתי לבסיס 2 חתיכות עץ, אותם עדיין לא הדבקתי, שישמשו כמשקולת שתחזיק את הסיפור שלא ייפול.יוהו איזה רעיון אדיר!! לגמרי שווה כתחליף לעוגת מספרים
עלי אקספרס. אם תרצי קישור אוכל לתת לך מחר כשאשב על המחשב של העבודהאיזה? איך קונים אותם ומגיעים ל 55 ש"ח.?
הקלקר לא נמס לך?נורא יפה
אני עשיתי עם קלקר והדבקתי פרחים עם דבק חםצפה בקובץ המצורף 720721
אני שומרת אצלי את המספרים, ליום הולדת שנה של הקטנה (היא בת 3.5 חודשים, כך שיש עוד זמן...). אח"כ כנראה אמכור את זה.הי צפיפו,
איזה מהמם,,,
אני עושה לשת שלי בת מצווה שבוע הבא בעז"ה.
וחשבתי לעשות את השם שלה ממולא בפרחים..
ותקשיבי, הצבעים ממש מתאימים לארוע שלי,,חבל שתעבדי רק לכמה שעות,נראה לי שאני אוכל ממש להינות מזה
רגע שניה,
איך אני יכולה להשיג פרחים בזול מהרגע להרגע????
חשבתי על זה, אבל נראה לי שבפינות הוא לא יתקבל יפהמהמם.
הצעת ייעול קטנה,
במקום בריסטול בגובה עדיף לשים מפל לבן,
הוא עמיד יותר ולא קמיט
וגם ניתן לניקוי.
אכפת לך לשלוח לי את הקישור?אני הזמנתי מעלי אקספרס 150 פרחים ועלה לי 40 ₪.
אפשר קישור?עלי אקספרס. אם תרצי קישור אוכל לתת לך מחר כשאשב על המחשב של העבודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מחזירים אותם עכשיו, אינטקסט, תהילתית ועוד 55 משתמשים58 //