כללי שיתוף ||| גלופה לספר שלושה הטבעות

• הוסף לסימניות
הכריכה עברה תיקונים ושיפוצים עד לתוצאה שמצאה חן בעיני הלקוח.
תגובות והערות יתקבלו בשמחה.
חדש.jpg

קבצים מצורפים

• חדש.jpg
    חדש.jpg
    1 MB · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד! אפשר למכור רק כריכות, זה ייחטף...
כטירון בתחום קטונתי מלהביע דעה, אך בכ"ז שם הספר בשדרה נראה לי ריק מעט, אולי כדאי לשלב סביבו איזשהו עיטורון?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מדהים. ומתאים!!

בשדרה תוסיף שחור דחוף וכן עוד קצת כסף זה ממש ריק ולא מתאים לחזית...
תשתמש עם אותם עיטורים שהשמשת בחזית גם בשדרה...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף להנ"ל

• הוסף לסימניות
מאוד יפה! את הקטע של במשנת וכו' הייתי משאיר כמו שהיה מקודם.. השינויים האחרים מצויינים

אבל אני לא מבין למה בחזית יש 3 גלופות ובשדרה רק אחת... (אני רואה את זה כמעט בכל הכריכות שלך...)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה! את הקטע של במשנת וכו' הייתי משאיר כמו שהיה מקודם.. השינויים האחרים מצויינים

אבל אני לא מבין למה בחזית יש 3 גלופות ובשדרה רק אחת... (אני רואה את זה כמעט בכל הכריכות שלך...)
אני מתאר לעצמי שזו תוצאה של השקעה בחזית והזנחת השידרה.
כדאי היה להעלות הדמיה יותר נכונה מבחינת הנראות שלה,
בגדול, הכיוון מיוחד ויצירתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה