כללי שיתוף דרמטי / פרסום לסרט

• הוסף לסימניות
שמחה לשתף בפרסום פשוט כיפי
סוג הפרסום הזה תמיד אהוב, הוא נותן לעיצוב להתפרץ,
לתחושת הדרמה להתבטא ולבטא אוירה והשראה...

אל תקחו אותה.png

• הוסף לסימניות
מהמם, ודרמטי בהחלט!
משהו פיצי, הבודי טקסט בשמאל למטה - הייתי שמה בפונט של 'קול הבמה גאה להציג', הפונט הזה בטו מאצ' לא עובר טוב. ונהיה זול.
גם הכוכבית בין הניידים לא באה לי טוב.... ;)
עבודה טובה!

• הוסף לסימניות
מהמם, ודרמטי בהחלט!
משהו פיצי, הבודי טקסט בשמאל למטה - הייתי שמה בפונט של 'קול הבמה גאה להציג', הפונט הזה בטו מאצ' לא עובר טוב. ונהיה זול.
גם הכוכבית בין הניידים לא באה לי טוב.... ;)
עבודה טובה!
מצטרפת לכל מילה שכתבה

• הוסף לסימניות
וואו!
מדהים!!!
יו! עכשיו אני קולטת שכתוב שם מהו בעברית, הייתי בטוחה שזה בערבית ואפילו לא התאמצתי לקרוא...

• הוסף לסימניות
מדהים

• הוסף לסימניות
המם, ודרמטי בהחלט!
אני רואה שכולם חשבו אותו דבר גם אני חשבתי שטו מאצ' זה לא הכי טוב וגם קצת קשה לקרוא מה כתוב שם עדיף גופן קריא ויפה לעין.

• הוסף לסימניות
חזק!!!

הכי "קנה" אותי החלוקה של הטקסט לצבעי הדגל...
יש לך את זה :)

• הוסף לסימניות
אני רואה שכולם חשבו אותו דבר גם אני חשבתי שטו מאצ' זה לא הכי טוב וגם קצת קשה לקרוא מה כתוב שם עדיף גופן קריא ויפה לעין.

צודק!
הנה המתוקן בזכותכם כמובן
תודה!
פרסום אל תקחו אותי.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דיייייייייי זה פשווטטטט מטורף!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!! אלוף.
(בקטנה, מבחינת ניסוח, לדעתי עדיף "בין אלוקים לאחים עוינים" כי כרגע מתפרש שהאחים עוינים לאלוקים... :eek:)

• הוסף לסימניות
איזה פונט זה? ערבי?

• הוסף לסימניות
בלאדי פונטביט :p

אגב, מה כתוב שם בערבית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה