שיתוף- האבטיחים שלנו....

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התלבטתי אם זה מתאים לקטגוריה הזו או לא... בסוף העליתי לכאן...

זה התחיל בסיבוב סתמי בשוק, ראיתי סדינים יפהפיים עם אבטיחים, מאחר והצבע בחדר ילדים אצלי לבן ירוק החלטתי שזה יכול להתאים וקניתי (10 ש''ח לאחד)
ואז ראיתי באשכול של קניות ברשת קישור לציפית של כרית ב8 ש''ח והחלטתי שאני עושה מזה סט
בחופש יצאנו, הצטלמנו עם האבטיחים
וזה מה שיצא....

קבצים מצורפים

• IMG_20190919_102115.jpg
    IMG_20190919_102115.jpg
    1.1 MB · צפיות: 1,469
  • הוסף לסימניות
רעיון יצירתי :)
יצא גזעי!

• הוסף לסימניות
קו חשיבה יצירתי שכזה!!
הלואי עלי...
פשוט מתוק!

• תודה
Reactions: ov
  • הוסף לסימניות
רעיוניסטית!

• תודה
  • הוסף לסימניות
מתאים לכאן ועוד איך. אהבתי מאד. והרעיון של הכריות מתוק...

• תודה
  • הוסף לסימניות
איזה יופי!!
אהבתי ממש את הרעיון והסדינים מושלמים!

• תודה
  • הוסף לסימניות
איזה רעיון
ממש חשיבה מחוץ לקופסא

• תודה
  • הוסף לסימניות
איזה רעיון חמוד ויצירתי!

• תודה
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות
מחמם את הלב

בעז''ה בל''נ כשהמשך הפנטזיות יתגשמו נעלה לכאן תמונות....

• הוסף לסימניות
וואו!!!
משגע!!
כשרון גדול!

• תודה
  • הוסף לסימניות
ממש יפה! לא הבנתי איך עשית את הכריות?

• תודה
  • הוסף לסימניות
ממש יפה! לא הבנתי איך עשית את הכריות?
צילמתי את הילדים, שלחתי למוכר באלי ת'תמונה והוא הדפיס על כרית ואני הכנסתי מילוי כרית שהיה לי בבית
כמה פשוט... ככה יפה....

• הוסף לסימניות
צילמתי את הילדים, שלחתי למוכר באלי ת'תמונה והוא הדפיס על כרית ואני הכנסתי מילוי כרית שהיה לי בבית
כמה פשוט... ככה יפה....
אה לא ידעתי שיש כזו אפשרות ! איך את שולחת תמונה ?במייל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מ ד ה י ם !
זה בטח חויה מדהימה לילדים.

• תודה
  • הוסף לסימניות
איזה יופי, יואו,
רעיון מטורף ביצוע מקסים.
הייתי מוסיפה לוילון טאצ' קטן בצבע תואם, אפשר אולי לקשור אותו עם סרטים ירוקים, או אדומים, זה יקשר אותו לכל העיצוב.

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה