שיתוף-הופ קוזאק

• הוסף לסימניות
שלום לכולן
שמחה לשתף בתפירה החד שנתית שלי...
פעם הייתי תופרת הרבה מאד והיום ב"ה עסוקה, אבל לא מוותרת לעצמי ותופרת תחפושות לילדים כדי לזכור מאיזה כיוון מסתכלים על גזרות...
כל שנה תפרתי לכל הילדים תחפושות חדשות. השנה עשיתי הנחה לעצמי החלטתי שחבל שהתחפושות הישנות יעלו אבק בארון. לכן הקטנים קיבלו תחפושות "ירושות" משנים קודמות.
אבל לבכור לא נשאר ;) שאלתי אותו מה הוא מזמין, הוא רצה או שוטר או חובש הצלה או קוזאק.
שוטר וחובש זה לא רמת התחפושת שחלמתי, נשארנו עם קוזאק.

קוזאק.jpg

• הוסף לסימניות
שלום לכולן
פעם הייתי תופרת הרבה מאד והיום ב"ה עסוקה, אבל לא מוותרת לעצמי ותופרת תחפושות לילדים כדי לזכור מאיזה כיוון מסתכלים על גזרות...
כל שנה תפרתי לכל הילדים תחפושות חדשות. השנה עשיתי הנחה לעצמי החלטתי שחבל שהתחפושות הישנות יעלו אבק בארון. לכן הקטנים קיבלו תחפושות "ירושות" משנים קודמות.
אבל לבכור לא נשאר ;) שאלתי אותו מה הוא מזמין, הוא רצה או שוטר או חובש הצלה או קוזאק.
הי , תודה איך אוכל ליצור איתך קשר ?
מה המספר שלך? או במייל?
או שתדברי איתי במיל - yael94495אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
שלום לכולן

צפה בקובץ המצורף 458623
היי
יש דרך להשיג את התחפושת הזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה