כללי שיתוף היתה ועודנה

• הוסף לסימניות
חוברת לזכרה של אשה יקרה ומיוחדת שנפטרה במיטב שנותיה
עבדתי על זה כמעט חודש (!) העבודה כללה עימוד, עיצוב, עמודים של תמונוץ, וגם עריכה לשונית.
התוכן חסוי, אבל אני ישמח לחוות דעת על הכריכה.
אין לי הדמיה של ספר בעברית... אז זה הפוך, תסתדרו???

קבצים מצורפים

• הדמיה.jpg
    הדמיה.jpg
    KB 232.1 · צפיות: 20
  • הדמיה אחורית.jpg
    הדמיה אחורית.jpg
    KB 277.7 · צפיות: 24
  • הדמיה פנים.jpg
    הדמיה פנים.jpg
    KB 282.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בכריכה הראשית משהו מעומעם בפינה הימנית למטה,
לא ברור מה זה.
אבל העיצוב עדין, מרגיע, מרגש, הייתי אומרת.
יש לך נר לא מפוקסל?
או שזה רק בהדמיה..

• הוסף לסימניות
מעומעם בדווקא, כתוב שם את השם על המצבה, ואני לא יכולה לפרסם את השם, הנר מפוקסל בהדמיה.
תודה

• הוסף לסימניות
עיצוב עדין ומיוחד.
נ.ב. את השם על המצבה אפשר לראות מאחורה.

• הוסף לסימניות
מה זה |"שבבים" לזכרה?

• הוסף לסימניות
יפה!
לגבי האקשן. לא צריך בשביל זה אקשן מיוחד לעברית.
פשוט מאוד, את לוקחת את הגרפיקה הופכת אותו כמראה. מלבישה על האקשן את הגרפיקה ולסיום את הופכת בחזרה.

• הוסף לסימניות
תודה!
עוד לא נסיתי לעשות את זה, אבל אם את אומרת...
שבבים זה אומר שזה אפילו לא נגיעות ממה שהיא הייתה, אלא ממש משהו מזערי, כמו שבבים, ואם לא הבנת- לא נורא, המטרה של זה היה להיות משהו ערטילאי:)

• הוסף לסימניות
רואים את השם מאחורה!
למה המשפחה רוצה שזה יישאר חסוי ?

• הוסף לסימניות
עיצוב מרגש. קו נקי, עדין ומיוחד. (בדיוק כמו שהיא היתה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה