שיתוף-המנון בן 24 שעות מהחל עד כלה

• הוסף לסימניות
אותי מענין דבר אחר -
כמה את עובדת על 01:20 כאלו?
יש את הקטעים המורכבים מאד
ויש את הטקסט עם הקליפים - שזה יותר קל

וכמובן ש... עשית כאן שילוב מדהים וחלק
ומושקע מאד!
כמובן שלא עבדתי כל ה-24 שעות האלו. וגם ישנתי היטב בלילה!!!
מה שכן אני אוהבת שיש לי יותר 'ריזיקה' כי בד"כ אני אוהבת יותר להיות מתוכננת מבחינת הקונספט העיצובי ו'מה הולכים לראות' ולא לעשות את זה הופ הופ ו-'וואו! יצא יפה...'
מבחינתי ההדגש של ה-24 שעות פה. זה לא הביצוע אלא מבחינת כל מה שכתבתי קודם. לקיחת העבודה ועד הביצוע הגמור והמושלם.
כמובן שהקטעים עם הקליפים יותר קלים. אל אף שגם הם דורשים את הזמן שלהם.
הכיף שיש לי מחשב 'מפלצת' וזה אכן עוזר לי מאד בהרצות עבודה מסוג זה.

• הוסף לסימניות
מהמם! מושקע!
כיף להסתכל...
ווואו זה פשוט מדהים!!!
היה שווה לחכות;)
נראה שאת חזקה בקצב! הצבעים מדהימים, העריכה מושלמת!!
באמת חבל שהשיר כל כך פשוט, עם כזו עריכה יפה חובה להלביש שיר מושקע!
טוב, אבל זה סמינר אז מה הפלא...
תודה לכן!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה