Design שיתוף - המרחב שלך מוגן

• הוסף לסימניות
בתקופה הנוכחית, כשהמציאות הביטחונית הופכת למורכבת יותר,
ממ"ד בבית הוא כבר לא רק דרישה טכנית – הוא הכרח שמספק שקט נפשי.
יועצי מיגון המומחים במתן אישור הג"א (הפיקוד העורף) לממ"דים הם החוליה המרכזית בכל תהליך השיפוץ וההכנה,
ומספקים את האישור ההכרחי לאנשים הרוצים להבטיח את בטיחות בני המשפחה שלהם.

שמחה לשתף במיתוג ובניית אתר ליועצת מיגון מובילה בתחום אישורי הג"א לממ"דים.
1725872146162.png

מדובר באתר שתוכנן ועוצב בקפידה, כך שידגיש את המומחיות של היועצת, יציג את השירותים שלה בצורה ברורה וממוקדת,
ויספק מידע חשוב ללקוחות פוטנציאליים המתעניינים בתהליך אישור הממ"ד.

1725872173396.png

ציפי הגיעה אלי במטרה ברורה, לשווק את העסק שלה בדיגיטל
וכמו שהיא כתבה בסיום הפרויקט

1725872056819.png

אז יצאנו למסע מדויק וברור, מיתוג אסטרטגי ובניית אתר תדמית.
המטרה הייתה ליצור חוויית משתמש נוחה וידידותית, שתספק ללקוחת האתר את כל הכלים הנדרשים כדי להעביר את המסר המקצועי שלה בצורה ברורה ונגישה.

1725872216008.png

הודות לעיצוב המדויק ולחוויית המשתמש הממוקדת, האתר מסייע ללקוחה ליצור אמון ולהגדיל את מעגל הלקוחות שלה בצורה משמעותית.
האתר לא רק נראה טוב, אלא גם פועל בצורה חכמה – מייצר לידים איכותיים ומנגיש את המידע המורכב של תחום אישורי הממ"דים ללקוחות בצורה פשוטה וברורה.

1725872234227.png

כי אתר מקצועי הוא לא רק כרטיס ביקור דיגיטלי, אלא כלי שיווקי חיוני שמשרת את מטרות העסק בצורה ישירה.
בשילוב נכון בין עיצוב מדויק ואפיון חוויית משתמש מתוחכם, האתר של היועצת למיגון מבדל אותה מהמתחרים ומביא לה הצלחה עסקית משמעותית.

1725872278076.png

אם גם אתם רוצים לוודא שהממ"ד שלכם עומד בסטנדרטים הגבוהים ביותר ומוכן לאישור פיקוד העורף,
אני ממליצה בחום לפנות לקארפ מיגון – מומחית בתחום המיגון והאישורים!

1725872302002.png

ואין כמו פידבק מפרגן בסיום הפרויקט
1725872000259.png

קבצים מצורפים

• 1725871901121.png
    1725871901121.png
    KB 2.8 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
דבורה! וואו איך פספסתי את השיתוף הזה
אתר מושלם. מעניין ומושך.
תמשיכי לשתף.

• הוסף לסימניות
מהמם! עבודה ממש יפה!

כל כך מכניס לאוירה, הכל עומד במקום.
מרשים ויפה!

דבורה! וואו איך פספסתי את השיתוף הזה
אתר מושלם. מעניין ומושך.
תמשיכי לשתף.
תודה לכן!
איזה כיף לקבל כאלו פידבקים טובים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שמחה לשתף עם אתר תדמית שנבנה עבור סטודיו ברק - מעצבת מוכשרת ואשה מדהימה. הפרויקט היה יותר מאשר "רק אתר פורטפוליו". המטרה הייתה ליצור אתר שמדגיש דיוק נישה – לדבר בדיוק אל קהל הלקוחות שהסטודיו הכי טוב עבורם, עם תוכן כתוב ומעוצב שמדבר בשפה שלהם.

הגישה שלי בעיצוב אתרים היא שהאתר מנכיח את מה שיש כבר, את החוזקות והערך הייחודי של העסק. אתר טוב לא אמור להמציא סגנון או פוזה, אלא להרגיש זורם, טבעי ונכון, ולשדר את האותנטיות של מי שעומד מאחוריו.

בתהליך:
בריף מקיף
– למדנו על החוזקות של סטודיו ברק וחיברנו אותן לצרכים של הלקוחות המדויקים – ראשי עמותות וכוללים
בניית שפה עיצובית ומותגית מאויירת מאפס – שונה לחלוטין מעיצוב אתרי תדמית סטנדרטיים, מותאמת לקהל יעד ייחודי ומדויק.
כל אלמנט, צבע ופונט נבחרו בקפידה כדי להעביר את המסר הנכון ולהתחבר ללקוחות שמחפשים בדיוק את מה שהסטודיו מציע.
האתר עצמו נבנה כך שיהיה שימושי, ברור ונוח למשתמש, תוך שמירה על מקצועיות ואותנטיות – לא רק יפה, אלא גם אפקטיבי.

והנה מה הלקוחה כתבה בסיום העבודה:

"הרבה זמן רציתי אתר לעסק שלי. חני הורוביץ האלופה עזרה לי להגשים את החלום!
מעבר לזה שהיא כל כך מבינה ענין, סבלנית וקולעת לטעם ולרצון של הלקוח, היא ממש מקצועית – היה לה ממש חשוב שהאתר ישמש אותי ויעזור לי להתקדם בעסק, באפיון ובעיצוב של האתר היא ממש שמה לב לזה. שלא רק יהיה יפה, אלא שימושי ונוח למשתמש, שישאיר טעם של עוד ויוציא את העסק שלי הכי מקצועי בתחומו.
כל תהליך העיצוב והבניה של האתר היה זורם נעים, בטוב טעם, בזריזות וביעילות.
חני גם הסבירה לי בצורה מובנת ומפורטת איך לתפעל את האתר ולמלא בו תכנים לבד כדי שאוכל להתקדם באופן עצמאי ולפתח את האתר עוד בהמשך.
אין ספק שאני עוד אמליץ על חני לכל מי שאשמע שצריך אתר בלי להתלבט כלל!! 🤩"

אני שמחה שהצלחנו ליצור אתר שמדבר בדיוק ללקוחות הנכונים, שמראה את האותנטיות והחוזקות של סטודיו ברק, ושומר על תחושת זרימה וטבעיות.

לצפייה באתר:
https://studio-barak.co.il/

אתרים נוספים בדרך...
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה