כללי שיתוף - הפאה שלך במרכז

• הוסף לסימניות
מודעה:)
בריל.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד ונקי!
עבודה מקורית, חדשנית וטרנדית.. :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה מעניין אותי לשמוע כאו את הצד הלקוחות הקצה.
הנשים שבינינו.
האם סוג כזה של מודעה היה גורם לכן להתעניין?

• הוסף לסימניות
אהבתי את הקו הנקי והמיוחד, את שילוב הצבעים המעניין ואת הלוגו הקולע.
פחות אהבתי את השימוש המופרז (לטעמי) במעברי צבע, את העובדה שכתוב "הפאה שלך במרכז" אבל הטקסט לא ממורכז וגם את הכפילות של כתיבת הכתובת גם בגוף המודעה וגם בתחתית. גם השימוש בשיער כמתלה פחות יפה בעיני, אומנם מדובר בפאנית אבל לא חייבים להשתמש בשיער.

• הוסף לסימניות
בעיצוב מושלם
השימוש בשיער כמתלה פחות יפה בעיני, אומנם מדובר בפאנית אבל לא חייבים להשתמש בשיער.
מצטרפת! זה צרם לי קצת

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ומושכת.
לדעתי הכיתוב בצד.. לא מספיק מלוטש.
כשאת קונה פאה אצלי, את מקבלת את השירות שלי וה.. שלי..
לדעתי אפשר לוותר על "שלי" אחד או להוריד את המילה "את"..
את מקבלת את האיכות שלי והשירות שלי..

• הוסף לסימניות
יפיפה!!!!
אתה פשוט אלוף!!! נראה שהשקעת הרבה מאוד מחשבה, ואכן התוצאות בהתאם!

ממש יפה
אהבתי מאוד את הסיגנון הנקי!
הוצאת לי את המילים מהפה....

תכל'ס לגבי הלוגו-הוא מאוד מתאים וטוב אבל כמדומני שיש כבר לוגו ברעיון דומה (צבעים חייבים להחליף, יש לוגו של פאנית בדיוק בצבעים האלו),כמדומני של חיים בניסטי. לא בדיוק אותו לוגו אבל ברגע שאני רואה את זה אני מיד נזכר בהוא.
למרות שמאוד אהבתי אותו...

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
תכל'ס לגבי הלוגו-הוא מאוד מתאים וטוב אבל כמדומני שיש כבר לוגו ברעיון דומה (צבעים חייבים להחליף, יש לוגו של פאנית בדיוק בצבעים האלו),כמדומני של חיים בניסטי. לא בדיוק אותו לוגו אבל ברגע שאני רואה את זה אני מיד נזכר בהוא.
למרות שמאוד אהבתי אותו...
אשמח לראות ולהשוות.
באתר שלו לא ראיתי.
לגבי הצבע השחור של הלוגו מאוד יכול להיות שיש כמה וכמה לוגואים בצבע זהה.

האמת שהלוגו עוצב כבר לפני למעלה משנה, ובזמנו הלקוחה בחר אופציה אחרת,
ועכשיו ביקשה להחליף לזו.

• הוסף לסימניות
צבעים חייבים להחליף, יש לוגו של פאנית בדיוק בצבעים האלו)
אחרי זה הבנתי שאולי התכוונת לצבעים של המודעה ולא לצבע הלוגו.
אני צודק?
(בתגובה הקודמת חשבתי שדיברת על הצבע של הלוגו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה