שיתוף | הצדיק ר' חיים חורי זצוק"ל

• הוסף לסימניות
ציור בעיפרון B8

אשמח לחו"דכם :)

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הרב חורי.PNG
    KB 558.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מדהימה

• הוסף לסימניות
איזה אומנות!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יפה!!!
טוב לדעת ע"ש מי הרחוב שלידי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הייתי ממליצה להוסיף עוד עומק לדיוקן- ע"י הצללות חזקות יותר ופחות עדינות. בפנים תעמיקי עוד יותר את הצבע הכהה וכו' בציפורניים נניח- הגוון הינו בהיר מאוד בתמונה, והאצבעות הכהות מסביב יוצרות את הניגוד.
לא לפחד להשתמש גם בצבעים (או במקרה הזה- גוונים) שנוגדים את ההגיון אך תואמים לתמונה המקורית.
בהצלחה ענקית!

• הוסף לסימניות
צודקת יפית! תודה

• הוסף לסימניות
בתמונה רואים את כל חמשת האצבעות של היד, לעומת הציור שרואים רק ארבע.

• הוסף לסימניות
את אצבע לא רואים, היא מוסתרת
או שאני לא רואה אותה, אשמח אם תצביע לי

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 544.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
במקום שסימנת 3, יש שתי ראשי אצבעות.

העיניים, מרגיש לי פזילה בעין ימנית.

עצמות הלחיים לא בולטות לי מספיק. ציירת את הלחיים עגולות מדי בעוד בתמונה הן הרבה יותר שקועות והעצמות בולטות.

חוץ מזה, יפיפה!

• הוסף לסימניות
אופס!
תודה, עכשיו אני רואה את האצבע הנסתרת!
איזה כייף :)

• הוסף לסימניות
עבודת אומנות!
באמת לא הבנתי מה מוזר לי ביד...
העניים בציור לא מסתכלות לחוברת - הם פוזלות הצידה.
וזה יוצר תחושה של משהו לא ממוקד לא ברור

• הוסף לסימניות
הרצועות של התפילין מתחילות מהתחתית שלהם, ולא מהחור שיש שם כמו במציאות וכמו בתמונה המקורית. לדעתי זה מורגש מיד.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1845069:
לא כ"כ הבנתי

מעבר הרצועה בבית של ראש הוא ב"מעברתא" (ששם עוברת הרצועה) ונמצאת בחלק האחורי של הבית. בציור נראה שהרצועות של הבית התחתון של ראש (רש"י) כאלו עוברות מתחתיו ולא מושחלות במעברתא כמו בתמונה המקורית (הסתכלות בתפילין תסביר את הכול ).
נהנתי להזכר בתמונת הצדיק שעל שמו יש מוסדות תורה בדרום...

• הוסף לסימניות
לאחר תיקונים:
אשמח לחו"ד

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה