avi chazak
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
תגידו אתם.
הוא טעון שקרה לו כמה פעמים שהיתה תקלה ובסוף גילו שהבעיה בחשמל. הוא לא רוצה להחליף חלקים סתם.
@עשרים ושתים אני מנסה לשער אולי הבעיה אצלו זה בתיאום של הספק ל המחשב?
תגידו אתם.
הוא טעון שקרה לו כמה פעמים שהיתה תקלה ובסוף גילו שהבעיה בחשמל. הוא לא רוצה להחליף חלקים סתם.
חף מתקלות אין בעולם הזה
אבל גם אם נניח שכן תקין
יכול מאד להיות שיש בעיה שהטכנאי עצמו גרם... Alignment
https://www.partitionwizard.com/partitionmanager/how-to-align-ssd-partition.htmlמה זה אומר??
אם כן זה משהו שהוא יכול לבדוק או לסדר?
whateverוזו המציאות
גם אם נניח שאולי יש תקלה בחשמלרק שלפני זה הוא רוצה שאעבוד על המחשב משקע אחר ואבדוק שאין תקלה בחשמל אצלי בבית.
גם אם נניח שאולי יש תקלה בחשמל
תקלה בחשמל בודקים עם מולטימטר
כי אם יש תקלה בכל הבית מה יעזור לעבוד משקע אחר
להערכתי לא מספיקלעבור דירה![]()
תעלו תמונהניסיתי להדליק אותו ושוב לא נדלק ונותן לי הודעה שהssd מנותק,
מצורףתעלו תמונה
להערכתי לא מספיק
צריך לעבור מדינה
מכיוון שיכול להיות שזה בעיה בחברת חשמל
ויש רק ספק אחד של חשמל בכל המדינה
בשביל זה יש את פורום תוכנה חומרה ורשתותזה אולי מאד משעשע, אבל אותי זה מתסכל.
אז משתמשים עם UPSויש הרבה פעמים הפסקות חשמל.
בשביל זה יש את פורום תוכנה חומרה ורשתות
ואני מניח שבסיומו של... מישו כאן יצליח למצא את התקלה
!
אם כשיש הפסקת חשמל המחשב ממשיך לעבודמגן ברקים ונחשולי מתח הכוונה?
הפסקת
אז לעבודההלוואי!
כשיש UPS זה לא רק מגן ברקים ונחשולי מתחמה זה אומר ממשיך לעבוד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים