כללי שיתוף וחוו"ד - פירסום חדש לשבת ישיבה - לשמיניסטים

• הוסף לסימניות
בס"ד

למי שלא יודע, אחת הדילמות המרכזיות בו שרוי השמיניסט בנוער הדתי לאומי
היא - צבא או ישיבת הסדר.

המודעה אמורה להיות צעירה ומדברת בשפה של הנוער, ומזמינה אותו להצטרף לשבת ישיבה
שתעסוק בעיקר בזה - הצמתים שיש כרגע ואת הבחירות שכל אחד וההשפעות שלהם על המשך חייו..

זוהי מודעה ראשונית, אשמח לקבל ממכם עצות לשיפור :) הערות והארות יתקבלו בברכה!

תודה רבה

שבת שבושים.jpg

• הוסף לסימניות
קודם כל שלום שלומי, מה שלומך?:)
לי חסר פה איזה מרכז במודעה איזה היררכיה יותר ברורה.
שיהיה יותר ברור מאיפה ניגשים למודעה, איפה מתחילים ולאן ממשיכים (הולכה).
הדמות הלבנה לא כ"כ עובדת לי. יש בה משהו שלא מעורר הזדהות וגם לא מתחבר לשפה הכללית.
האלכסון בטקסט למטה לא נכון לדעתי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לגמרי,
או שהמילים צומת דרכים תהינה בולטות יותר אן הצומת בעצמה

• הוסף לסימניות
הדמות הלבנה לא כ"כ עובדת לי. יש בה משהו שלא מעורר הזדהות וגם לא מתחבר לשפה הכללית.

תודה רבה יונתן היקר!
תמיד שמח לשמוע חוות דעתך!
לוקח לתשומת ליבי

• הוסף לסימניות

מצטרף להכל ומוסיף בקטנה,
צבע הרקע הגם שהתכוונת כנראה לצבע צבא עדיין משו שם לא מרגיש לי.
נשמח לראות את המודעה המושלמת.

• הוסף לסימניות
תודה רבה בצלאל,

האמת שגם הפעם העבודה הייתה מהיום להיום (לשבת הקרובה) וה"עוד 3 ימים" חייב להישאר רלוונטי.. כך ששינויים גדולים לעבודה הנוכחית לא כל כך יכולתי לעשות (מלבד שינויים בטקסטים ומעט בקומפוזיציה) המודעה אושרה לפני שראיתי את תגובותיכם..

מה שכן, גם לי הפריע משהו בצבעים ואחר מחשבה הבנתי שהכותרת מעומעמת כי הוינייט נמצא גם מעליה, ברגע שהכותרת הובאה לפרונט והלבן שלה נהיה לבן צח, העמעום של הירוק ברקע פחות מפריע לטעמי, (ועדיין זה לא הירוק הבוהק של פרוג ;) )

• הוסף לסימניות
המודעה אושרה לפני שראיתי את תגובותיכם..
מההיכרות אתך אפשר לומר בוודאות ש"דברים היוצאים מן הלב נכנסים אל הלב".
והעיקר שיהיה לתועלת להרבות תורה בישראל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה