- הוסף לסימניות
תודה שהסבת את תשומת ליבי.
אבל זוהי הבחירה של הלקוח.[/QUOTE
גם אם זו בחירה של הלקוח, את צריכה להסב את תשומת ליבו
כי אם לא ידע מראש, כשיתקל בקשיים במציאת מיטה
הוא יבוא בטענות אליך.
תודה שהסבת את תשומת ליבי.
אבל זוהי הבחירה של הלקוח.[/QUOTE
גם אם זו בחירה של הלקוח, את צריכה להסב את תשומת ליבו
כי אם לא ידע מראש, כשיתקל בקשיים במציאת מיטה
הוא יבוא בטענות אליך.
באופציה 1 מתקבל בחדר חלל פתוח ריבועיתודה רבה!
אבל מה אני ארוויח מלסובב את הכיור?
ויהיה צפוף לעמוד בין המיטה לשיש.
תודה.באופציה 1 מתקבל בחדר חלל פתוח ריבועי
והשרותים הכי פחות נוגסים בצורת החדר
רק עכשיו ראיתי שאין בו מקלחת...אם זה קריטי
לגבי הכיור-נראה לי לא נעים שהרגליים נושקות לכיור לכן העדפתי שיסתובב ואז תוותרי על הקיר חוצץ
תודה לך.איזה צפיפות? הכל צפוף באופציות האחרות
3 אין מקום לזוז רק בין מעברים וקירות
2 יותר טוב- חוץ מהמיטה שנכנסת /לא נכנסת לנישה
תחשבי על המראה שמתקבל מהכניסה , וגם מאדם ששוכב על המיטה וזה יתן לך את התחושה בחלל!!
לגבי גודל כיור/מטבחון וכן מקלחת לשים /לא- זה דברים שצריך להגדיר לפני התכנון...
אפשרות, תודה.אולי רק אפשרות למקלחת בשירותים עם שיפוע טוב,
ואז תוכלי להקטין את גודל המקלחת, הרי המקלחת לכאורה לאופציה שתהיה אפשרות להתקלח
נכוןתודה.
אז במקום 35 ס״מ מרווח יישאר לי רק 27 ס״מ?
את מתכוונת כמו שריתי גוט? כמו שהעליתי כאן?נכון
או לחילופין עומק הארון יהיה רק 42 נטו.
אבל אם זו יחידה רק לשבתות..למה יש צורך בארון גדול ככ?
את יכולה ללכת לדוג על אופציה 2..לתכנן ארון 2 דלתות (אפשרי בגובה מלא עד התקרה) ולסובב אותו ב 90 מעלות. כך את מרוויחה מרחב גדול יותר בחדר.
כמובן צריך לבדוק שזה אכן מסתדר מבחינת מידות.
תודה רבה!אני רואה בת שבע שה
יחידונת עוררה סיעור מוחות.
האמת היא שככל שהמקום קטן האתגר גדל...
לא עברתי על כל הדיון אבל מעלה פה אופציה נוספת.
וההערה של gdg מאוד נכונה. התחושה שהמיטה תחומה בין קירות לא הכי נעימה.צפה בקובץ המצורף 319652
סתם הערה,
נראה לי שאני מפספסת משהו.
ישנה אפשרות לייבא קובץ PDF כמו שהוא לאוטוקד?!![]()
תודה רבה!יש את התוכנה הזאת:
http://autodwg_dwg_to_pdf_converter.he.downloadastro.com/s/Aide PDF to DWG Converter/
אבל הקובץ באוטוקאד נפתח כקווים ולא כבלוקים. מה שדורש קצת עבודה על הקובץ.
ומתאים רק לpdf באיכות טובה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים