כללי שיתוף: ומה הדבר הראשון שאת עושה כשאת חוזרת מהעבודה?

• הוסף לסימניות
כשקראתי בחוץ את שם האשכול השלמתי- מעיפה ת'פאה
שאפו!

• הוסף לסימניות
מעיפה את הפאה
א מ ן !!!!!!
פרסומת מרגשת

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה בעיתון וזה פשוט נפלא

• הוסף לסימניות
יואו!
יואו!

הערונת,יש מצב שעדיף לרשום "מחליפה לבנדנה." ולא עם "!"
ככה זה כאילו מדי מתלהב עם נקודה זו פשוט עובדה ברורה.

• הוסף לסימניות
יושב מדוייק.
אהבתי את הסימבול של הבנדנה

• הוסף לסימניות
וואו!
גם אני השלמתי ככה את המשפט אפילו ש...:)
אהבתי מאד את הצבעוניות והקונספט, והכי הכי את המשחק עם בנדנה שבסימטריה פשוטה העבירה גם מסר רמוז של פאה.

• הוסף לסימניות
קונספט מדויק
ועיצוב יפהפה!
שאפו!

• הוסף לסימניות
מדהים במיוחד!!!!!!!! הכל! מחר הייתי נכנסת לחנות הזו אם היא היתה קרובה למקום מגורי.

• הוסף לסימניות
טנקס!!!!!

• הוסף לסימניות
זה פשוט טוב!
אגב, גם אני השלמתי מיד את המשפט, אפילו שאני לא חובשת פאה,
אני גם דבר ראשון מעיפה ת׳מטפחת ומחליפה לבנדנה...

• הוסף לסימניות
ווואו מיוחד ממש!
עבודה מדהימה
והרעיון קולע בול!

שאפו!!

• הוסף לסימניות
וואו!
עיצוב קולע!
פשטות נקייה ועדינה.
ת'אמת? ממש באלי לרוץ לקנות בנדנה כזאת.

• הוסף לסימניות
לא מקהל היעד :) אבל ממש טוב!

• הוסף לסימניות
הראשון אמור להיראות פיאה?
כי זה נראה יותר בנדנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה