שיתוף זר כלה טרנדי בצורת תיק

• הוסף לסימניות
יש טרנד חדש זר כלה בצורת תיק
שזרתי אותו לאחרונה והתגובות היו יוצאות דופן ממש!
משתפת במס' תמונות, של תלמידות שכבר מכרו את הזר ב600 ש"ח,
20251112_145725.jpg
20251112_145551.jpg

• הוסף לסימניות
אסתי,
שלמות של זר, אהבתי
ממליצה על הקורסים שלך
אישיות ומקצועיות שנפגשו

• הוסף לסימניות
וואווו
איזה יופי וחדשנות
למי שמתענינת בתחום שמעתי שהיא בדיוק פותחת קורס עכשיו
אשה מדהימה

• הוסף לסימניות
ווואו
אף פעם לא ראיתי כזה דברo_O
שלימות

• הוסף לסימניות
וואו קלאסה, לא גומרת להפתיע עם הרעיונות ועם הביצוע המלוטש!!! את פשוט השראה!

• הוסף לסימניות
אמאלה איזה מיוחד!!
מה התיק זה עלה? אני מזהה נכון?

• הוסף לסימניות
ואו
מושלם,
מקצועי ממש,
אהבתי!!!!!

@קלאסה פלאוור, שלחי לי בבקשה סילבוס של הקורסם שלך,
יוצא לי להמליץ עליך מדי פעם....

• הוסף לסימניות
וואוו, מיוחד מאד!!
אוהבת את העבודות שלך, מפתיעה כל פעם מחדש!!

• הוסף לסימניות
וואו ממש מדהים, רק איך הידית לא נופלת? איך זה מחובר לספוג?

• הוסף לסימניות
אין היא אלופהה אני עכשיו תלמידה שלה והיא מלמדת טובבב ועושה איתנו דברים מטורפיםם וגם עשינו את הזר של התיק הזה היא עושה עוד מלאא דברים יפיםםם שווה לכם לבוא לקורסים שלה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה