שיתוף / חוו"ד וגם שאלה

• הוסף לסימניות
ב"ה

שלום,
חדשה כאן בפורום, אני באה מהרקע של העיצוב גרפי אבל מאוד מאוד אוהבת לצייר,
התחלתי לתרגל ציור על לוח גרפי (לא שלי), ומשתפת את התוצאה (מאוד כיף אגב!...)
הסתבכתי קצת עם העניין של הצביעה (בעיקר בגלל שיש מבחר אינסופי של צבעים) והייתי שמחה לקבל עצות רעיונות, .
האם אתם בוחרים לכם כמה צבעים לפני תחילת עבודה?
ולגבי הצללות/הבהרות - יש שיטה לבחור צבע מתאים? או עדיף לעבוד עם שכבות של הכהייה והבהרה.

אשמח ללמוד מהמומחים ולקבל חוו"ד :)

תודה!

איור אריה.jpg

• הוסף לסימניות
הכלב ממש מקסים!

• הוסף לסימניות
יש הרבה עצות שאפשר לתת. על "איך עושים דברים".
אבל אם היית שואלת אותי. מאיך שאני מתרשם מההסתכלות והגישה שלך..
לא הייתי נותן לך שום עצה. חוץ מלהתנסות ולמצוא איך את מגיעה ולמה שנראה לך יפה.
ככה את תפתחי את הסגנון הייחודי שלך. שזה שם המשחק.
וגם אחרי כל העצות, שבטח תקבלי במשך הזמן מכאן ומשם, חשוב תמיד לחזור שוב לכלל הזה.
יש לך משהו ייחודי.
המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
וגם אחרי כל העצות, שבטח תקבלי במשך הזמן מכאן ומשם, חשוב תמיד לחזור שוב לכלל הזה.
יש לך משהו ייחודי.
המון הצלחה.
✋ (-תומכת בגישה)

• הוסף לסימניות
הכלב ממש מקסים!

תודה! האמת התכוונתי לגור אריה... אבל מילא :)

יש לך משהו ייחודי.
המון הצלחה.

תודה רבה! וקיבלתי את העצה הטובה. :)
האמת אחרי שהעלתי את ההודעה עשיתי קצת חיפושים בפורום ומצאתי כאן הרבה מידע שעלה במשך הזמן ללמוד ממנו.

• הוסף לסימניות
לפי איך שאני רואה, יש לך הבנה לא רעה בצבעים וזה כבר טוב, אני חוקר את התחום די לעומק כבר הרבה זמן, וגיליתי שההבנה שיש לך מבחר אינסופי של צבעים היא כבר התקדמות, בגלל שהרבה ציירים (גם אני עוד 'חוטא' בזה...) משתמשים בצבעים מוגדרים מראש שהכי נוח להם איתם, ולא פותחים את הראש לצבעים שמביעים מעבר למה שמוכר ורגיל אצלם... חוץ מזה ששימוש נכון בגוונים מרובים של צבעים הרבה פעמים מוסיף הרבה עניין לציור, תחשבי איך היה נראה העץ שציירת אם הוא היה רק בצבע אחד- שניים, הרבה פחות מעניין...

זהו, עד כאן חפירות להיום...;)
ציור יפה, התנוחה משכנעת..
תמשיכו לשתף ולהתנסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה